aslında şans demiyelimde,yogun aramalar,oraya buraya haber bırakmalar,piyasadaki aracları arastırmalar neticesinde alınan bi sonuc oldu bu,mevlamda yardım etti,akabinde duayla destekleyince isteğimizi,rabbim dualarımı kabul eyledi :)
Printable View
Allah Kaza Bela vermesin Maşallah :)
Allah biliyor , dost olduğu kadar hasım olan da çok var.. Ben şayet şimdiye kadar çok çok nadir araçlarımı paylaştım, çok şükür bir talihsizlik yaşamadım .. Nazara inanırsınız , inanmazsınız başka birşey ama göz denen şey var ya ; olanın çıksın dense bile değiyor o göz işte..
Allah kem gözlerden esirgesin , en büyük temennim :icon_tup:
Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)
valla kardeşim ne yazdıysan sonuna kadar haklısın,şimdi adam haset olunca ne yapabılırızki,sokaga cıkarsak yıne gorucek,bı bulusmaya gelsek yıne kemini vuracak..bunu burdaki biri için değil,sokaktaki adam içinde sölüyorum,arabaya bınmeden duamı edıp binmekten baska elimden ne gelirki..he ben o serfsizin kemine gelipte arabamı parcalıcaksam bu işede eleman sevinecekse,HER KİM BİR BAŞKASININ MALINDA GÖZÜ VAR İSE ALLAH(C.C)'INDAN BULSUN İNŞALLAH demekten baska ne diyebiliriz...
rabbim bizii kem gözlü haset köpeklerin şerrinden esirgesin inşallah(amin) güzel dileğin ve samımı yaklasımın için ayrıca tesekkur ederım kardesım..
vayy be Allah kazan beladan korusun toz zerresi bile üstünde durmasın inş hayırlı olsun.
iyi günlerde binmen dileğiylen. güzel araba...
güle güle kullan Hakan..Allah kaza bela vermesin.maşallah..
Hakan bi resim olayına girersen mutlaka benide çağır, görelim yakından canavarı
hakan keyifli sürüşler, inş. temiz temiz kullanırsın. :)
Kanka biliyosun ki arabayı her görüşümde bu şekilde oluyorum.
Maşallah tekrar tekrar, Allah'ım nazarlardan saklasın ..:)
Masallah cok guzel kazaısz belasız..
Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)
çok tesekkür ederim,saolasın :)
arabayı yazlığın garajında muhafaza ediyorum aslında abi,bu taraflara getirmeye pek niyetim yok gibi,ama yatırmayada kıyamıyorum :D değişik bi ruh hali içindeyim,kısaca haftaya bulusalım abi:D
Allah razı olsun kardeşim,cok tesekkur ederim,corvetteyi arıyosun dimi :D
ulan ne adamsın emo yaa :D
çok tesekkur ederim saolun :)
Tek kelimele Harikaaa,maşallah :)
Maşallah güsel araç güsel seçim Allah kaza bela vermesin ;)
maşallah gerçekten çok güzel çok temiz harika bi araba kazasız belasız
maşallah cok güzel bi m3 allah kaza bela vermesin..
onbinkere maşallah....