kazasız belasız kullan zevktir saygı duyarım modifiye değişti ayak uyduramayan apaçi oluyo herkez zevke ve emeğe saygı duymalı...
Printable View
kazasız belasız kullan zevktir saygı duyarım modifiye değişti ayak uyduramayan apaçi oluyo herkez zevke ve emeğe saygı duymalı...
Çok kıskanç adamlar varmış gerçekten burda. Tamam aracı beğenmemiş olabilirsiniz ama aptal saptal laflar etmeye de gerek yok. Ben arabayı tanımam etmem ama baya bi emek harcandığı belli aracın. Bu forumların ortak yönü genelde, araç sahibi arkadaşları olunca "ooo kral çok iyisin" tanımadığı kişilerin araçları olunca "bu ne yaaa apaçiye bak" tarzında yorumlar. Sanki millet anlamıyor nasıl tipler olduğunuzu 2 dk'da. Neyse araçdaki emeğe saygı..
hemşerim kazasız belasız , :) kadir tuncer de fuardaki sarı hali en iyisiydi
Kısmına katılıyorum devamına katılmıyorum Modifiye evet her yıl değişiyor neredeyse Söz konusu araçda 2005-2006 yıllarında yolda görününce Ohaa! denecek cinstendi çünkü o zaman dış görünüme abartılı parlak renklere jantlara önem veriliyordu şimdi kaput altına işlem yay ve jant ile ufak doknuşlara yer veriliyor 3-5 sene sonra belki değişecek yine şu ankilere bu yorumu yapıcaz ezici yorumlara gerek yok küçük düşürmenin anlamı yok sadece günümüzün gözde modifiyesine göre değil araç olay bundan ibaret uzatmanın anlamı yok aslında..
Araca maşallah sarı renkli hali çok hoşmuş. :)
araç fuar aracı. fuarda ilgi çeker felan fılan.ama günümüz modasında artık bunlar abartılı ve göze hoş gelmiyor. abimiz emek harcamış.keyfini o sürsün.beğenmeyenlerede saygı duyulsun
Eklenecek pek birşey kalmamış zamanın iyilerindendi herkesin bakışı anlayışı değişti şuan ne görmek istiyosa onu dile gitrmeye çalışıp dalgaya alanlar olmuş olmaması gereken yorumlar yansıtıldı bencede hiç hoş şeyler değil aynısı bu forumda benimde başıma geldi..(tanıdık-tanımadık ilkesi ) ;)
Kazasız belasız maşallah aracınıza..
Çok acımasız yorum yapılmış evet bende beyenmedim ama sadece bunu belirtim beyenilmeyen noktalara değinip kazasız belasız diyip yorum bırakıp çekilsek daha hoş olurdu diye düşünüyorum
maaşallah araban zamanının en iyilerinden bence saçma sapan yorumları okuyupta moralini bozma eskiden imrenilerek bakılan araba şimdi ağızlara sakız olmuş tekrardan allah kaza bela vermesin
fuar aracı olarak kullanılabilir :)
Allah kaza bela vermesin Saygılar.
kazasız belasız
bence de çok ağır yorumlar yapılmış , gurur-heves kırıcı olabiliyor bazen bu tür yorumlar ki hiç gerek yok bence . aracın üstünde belli ki harcanmış baya emek var beğensek de beğenmesek de saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum . diğer yorumlarda da belirtildiği gibi gerçekten zamanında "vay be" denilecek ve güzel araçlardan biriymiş ancak son zamanlarda modifiye anlayışı-tarzı biraz daha sadeye yönelik değiştiği için insanların gözüne ilginç gelmiş olabilir .
Bir de "Madem aracını buraya koyuyor her türlü eleştriye açık olması gerek" gibi yorumlar var . Eleştri var , Eleştri var . İnsanların Gururunu , hevesini kırmadan yapılan eleştriye kimse ağzını açıp bişey demez ancak ağır sözlü , emeği vs. silip atacak eleştriler her zaman tepki görür kanaatindeyim . Emeğe saygı , Maşallah güle güle binin .
iyi veya kötü yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum kimseyle polemiğede girmek istemiyorum araçın geçmişi ortadadir belli bir kalitesi vardır harcanan emek ortadir. saygsızlığa gerek yokdur
Maşallah kazasız belasız.
orjınale don dıyen gencler abartı olmus dıyıp herturlu yorum hakkını kullananlar sıdık yarıstıran eskı uyelerr sızde haklısınızz...
Öncelikle Aracına maşallah arkadaş güle güle kullan,hçbişeye kafanı takma ;)
Ayrıca yorumlara baktım da gerçekten saçmalayanlar olmuş.Şundan 10 sene önce bu tarz araçlar vardı ortalıkta ve gayette ilgi çekiyordu,şimdi öyle bi abartmışsınız ki Sticker'den kaç hp aldın muhabbeti bile olmuş ki ona cevap verene ters cevap verecek kadarda kızmış anlaşılan Yaş mevzularına gelmiş,kusura bakma ABİCİM,ama yaşına göre yorum yapmamışsın.
Araç sahibiyle en ufak konuşmuşluğum yoktur tanımam,ismi nedir bilmem ama yorumlar gerçekten çok kötü,kimseye nasıl yorum yapacağını tabi ki ben anlatamam ama YANLIŞ.
''Bize yakışmamış '' ;)
tekrar güle güle kullan arkadaşım.
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Gezmelik değil de haftasonu oraya buraya çekilip içten içten bakılabilir :) Emek verilmiş emek verilen herşeye saygı duymak lazım.
Ben pek beğenmiyorum aracı :)
Beğendiğim tek şey sesi ;)
Zevk meselesi sonuçta ... MAŞALLAHH
Kaput, tomponlar eski haline dönse, çamurluklarda ki ferrari logoları çıksa, gayet hoş bir araç olacak. Show car olabilir fakat caddede hoş durmuyor. Bu saydıklarım dışı gayet hoş, maşallah.
Araç zamanının en güzel yapılı araçlarından JSV 106 zamanlarında falan yıkımdı çok emek var üstünde yakındanda bilirim çok zaman geçirdik fuarlarda, lakin para ile imanın kimde olduğu bilinmez araç sahibi yarın bi evo alıp gırtlak yapar o zaman kişiye bakış açıları değişir insanların bi tarafı düşer , buraya yeni üye olan insanları siteden soğutmadan eleştiri yapılmasını öneririm,.
emeğe sayıgı.ama biraz fiber yıgını olmuş..
kasaplık :D kazasız belasız
Zamanın efsane araçları şu anda apaçi durumuna düştü ne yazıkki. Allah kaza bela vermesin
Zevk meselesidir. Öncedende beğenmiyordum gene beğenmiyorum. Fiber tamponlar falan benim tarzım değil emeğinize saygı elinize sağlık maşallah kazasız belasız...
camdaki KÜTÜÇOCUK yazısı cıkarılırsa cok daha ıyı olur ve yandakı ferrarı amblemlerı cıkması gerek 17''oz jantlarla çok daha iyi durur ;)
maşallahh ...
kımse k.bakmasın emege saygıda yapan ustanın bos vaktı cokmus hehrlde ben sahsen ugrasmazdım reklamn ıyısı kotusu yoktur dıe bırsy yok bana göre bu sekılde bınceme hıc olmasın daha ıyı ozellıkle o ferrari stıcker ları kotu cocuk yazusu cıkmalı zevk meselesı ama cok kotu bu arada arkadas herkese arabanı vs goreyım demıs ama buranın tr dekı en ıyı araba forumu oldugundan haberı yok herhalde kazasız belasız bad boy
Yau bi araba icin herkez birbirine girio :D
Gule gule kullan kardes. Sen mutluysan sorun yok
Elestirim soyle olucak: Tarz olarak sadeligi tercih etmisimdir o yuzden benim gozumde cok abartili bi arac daha sadelige gidilirse stickerler sokulurse jantlar fiberler cikartilirsa gercekten cok guzel olur. Hatta fiberleri cikartmadan camurluk lastik seviyesi sifira indirilirse cidden guzel olur gibi gibi :)
Emek zaman ve para cok harcanmis Allah kaza bela vermesin.
Maşallah kazasız belasız sen begenip aldıysan bize allah kaza bela vermesin demek düşer ..
herkes fikrini belirtmiş ama keşke biraz daha kibar olunsaymış. sonuçta bu adam bu kadar emek ve para harcamış arabasına. ve herkesin hemfikir olduğu gibi zamanının en gözde modifiyeleri böyleydi. ama değişime ayak uydurmak da fena olmaz diye düşünüyorum.
benim modifiye anlayışıma göre biraz daha sade olsa daha şık dururmuş. kazasız belasız sürüşler :)
Trabzonda dimi bu her gorsugumde gozlerimi alamiyorum bu kadar enterasan bir otomobil galiba gormedim cok guzel kazasiz belasiz :)
Kazasız belasız
yannıs hatırlamıyorsam 2 yada 3 senelik bi arac olması lasım dergiden hatırlıyorum hala bu fekildemi guncel resimler varmı
aracın hakkında yapılıcak tek yorumm.....ALLAH kaza bela vermesın..
yorum yapan arkadaslar da bıraz daha dıkkatlı olmalıdırlar.. alay eder gıbı yorum yapılmamalı...
mecbur yorum yapacak degılsın begenmedıysen yorum yapmayabılırsın...
bıraz daha dıkkatlı olmalı sıte sakınlerı =)