Maşallah ön tampon 98 olsa daha güzel olur bence :)
şuanda çok şık duruyor zaten kazasız belasız
Printable View
Maşallah ön tampon 98 olsa daha güzel olur bence :)
şuanda çok şık duruyor zaten kazasız belasız
98 tampon :D at şeyine kelebek konmuş gibi durur kendi tampon altına çok güzel bi lip getirdim taktığımda süper olucak inşallah beklemedeyim
teşekkürlşer
enkeiler 18 8ofset teşekkürler:D
yağmur var:D benm arabada pis müdür ya:D
allah razı olsun hiç birimiz kaza bela görmiyelim inşallah
kanka lipim hazır manifold takılınca kaput altında değişçek çok sey var sonrasında intercooler tabi yeni intercoolar için tampona işlem yapıldıktan sorna takıcam lipi lip hazır mındar olmasın diye takmıyorum :D
Maşallah aşık olunucak araçlardan birisi :)
maşallah kazasız belasız çok güzel
Orjinal boyasi duran cillop gibi sti janti var bendede :D
Enkeilerden Sıkılırsan pm at;)
lipi takta lancer ile deneyelim:p
Kocaman maşallahhhh...
maşallah harika...
cok iyi yaa :) maşallah
Artık sıfır:D daha etiketi üstünde 18 8 enkei :D stepnem var :cool:
[IMG]http://img825.imageshack.us/img825/2...2011000117.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
maşallah her haliyle ayrı güzel yakışıklı bı gf8:icon_tup:
bi soru sorabilirmiyim sana gc8 gf8 kg farkı ne kadar?
gerçekten çok iyi işler yapmışsınız tebrikler. wagonları herzaman sevmişimdir modifiye çok yakışıyor birde böyle profosyonel oldumu...
Hay maşallah yaa bu nasıl bi Guzelliktir 100-150bin euroluk arabalara 10 basar 41 kere maşallah
müdür :D sanada bulam mı stepne :D:D oglum kafayi yedim ben :D yakında yatırırsınız
vallahi benim arabama boyanmadan önce hep çirkin skoda gibi lakaplar taktılar hiç umursamadım böğle bi iltifat duymak onure etti teşekkürler çok daha iyileri senin olur inşallah kardeşim
herzaman sevmişimdir modifiye çok yakışıyor birde böyle profosyonel oldumu...[/QUOTE]
dahada yapıcaz allah izin verirsen bende wagonları hep severim çok teşekkürler
gfnin tek fazlalılıgı arka bagaj bakalitleri ve yan camlar olsun 20kg fark olsun ole ahım sahım fark olmaz
teşekkürler bu arada