Melihten çok sizler heyecanlanıyorsunuz :D Ben merak etmiyorum nokta atışı olucağı için :)
Printable View
Melihten çok sizler heyecanlanıyorsunuz :D Ben merak etmiyorum nokta atışı olucağı için :)
Yarın geliyor jant lastik marşpiyel fotoları yetişririrm inşallah :)
Yapma yau :D valla biraz daha heyecan katalım altı üstü jant ya biraz daha basarsam çok daha güzel olcak yarın bakalım sağolasın :)
16 candır kardeşim :)
Sade jantı çekip ne yapam :) Jantlar kutusunda jantcıda duruyor dünden beri gittim aldım geldim benim jantçıya bıraktım yarın lastikleri takıp takıcaz inşallah :)
Estagfurullah kardeşim sağoalsın. Bu arada faceim patladı ekleyemiyorum kimseyi yeni face açtım eklersin bi ara beni :)
Hadi abi hadi ne zaman koyucaksın fotoğrafları çatladım valla :)
Abi yeni feysten ekledim seni.
Volk Te 37ler 195-45-16 kumho ku31 lastikler ve custom marşpiyellerimiz :) Yoruldummmmmm =)
Tek resim var detaylı fotolar ilerde inşallah :)
http://a1112.hizliresim.com/s/s/1b92r.jpg
Abiii naptın sennn :o
Jantlar çok çok iyi olmuş maşallah .
Çok hoşuma gitti yav :D
Bitarafım düştü diye bi tabir var ya, hah tam o oldu işte :D Bide ofsetli olsaydı varyaaa o zaman varyaaa :D
Çok iyi olmuşşş kardeşim :) ellerine sağlık
mal 17'diyi hak ediyor kanımca
Zehirrrrrrrrrrrrrrrr :)
17 ??? :Deli:
bijonlar sarı kaliperlerde williams mavisimi olmalı kanka :)
Abi cuk cuk. Bende marşpiyel yapıcam ama yakışmıyo sanki 4 kapı corsalara. :) Nazar değmesin abi.
melih kardeşim maşallah. ama bence 17 ye geç :D yada lastik yanak ebatını düşür.onun haricinde maşallah.nokta bence.
melih tercihin çok başarılı olmuş.Far karartma işleminide yaptığında tamamdır kanımca:)