çok güzel olmuş abi :) parlak siyah umarım spoilerin çizgilerini kapatmaz :)
Printable View
çok güzel olmuş abi :) parlak siyah umarım spoilerin çizgilerini kapatmaz :)
hacı sana prof mu desek ne bu camiyada,çirkin araç yoktur melihin elinden geçmemiş araç vardır sloganı ile:D:D:D
:icon_tup:iimiş valla beğendim
Bir tavsiyem var.Tavandaki folyo kalıcak çıkartmam çok yakışıyo diyosan spoilerıda siyah yap dediğin gibi.
Ama folyoyu söküp spoilerde gövde rengi olursa çok daha güzel durur..:) Açısı süper olmuş ama
Harıka oldu kanka masallah :)
maşallah güzel olmuş mayk nazar değmesin.
kampanaların rengını farklı bı renk dusunurmusun melıh bırde jantı fume bı renk yaparsan guzel olur bıraz dusundum aklımda da sarı kampanalardan kurtul:)
Çok teşekkürler abi sağolasın :)
Sağol abi teşekkürler :)
Folyo kalacak Cumhur, spoilerda parlak siyah olacak büyük ihtimalle sağolasın :)
Eyvallah kanka çok sağolasın :)
Sağol mayk teşekkürler :)
Abi jantları ilerde değişiklik olsun diye farklı bir renk yapmayı düşünüyorum ama kampanalardan vazgeçmem heralde sağolasın :)
Maşallah kanka :)
Melih Maşallah Evlata durmak yok değişikliklere dewam diosun :)
hızına yetişilmiyo merakla bekleniyo yeni gelişmeler :D
Melih bence spoiler gövde rengi olmalı
gri yaparsan pişman olcaksın tavanda siyahın bittiği yerde gri sırıtcak kesinlikle siyah yap pişman olmazsın
bende aynı olayı Kaanın focus ta solemıstım spoiler siyah olsun tavanla bır durur demiştim ama mantıklı düşününce tavana folyo çekmendeki amaç cam tavan gorunsun diye can tavan olan arabanın spoiler i niye siyah olsun ki gövde rengi olursa daha net belli olucak beğenmezsen kaplatırsın olur biter ama siyah oldumu bır daha boyanıcak bence gri yap hoşuna gitmezse kaplanır siyaha