maşallah kanka güzel durmş ama o aparattaki kıvrımlar olmamış gibi bide madem aldın bişeyler koy oraya bass teneke v.b :D :D
Printable View
maşallah kanka güzel durmş ama o aparattaki kıvrımlar olmamış gibi bide madem aldın bişeyler koy oraya bass teneke v.b :D :D
Beyaz tenekeler gitti kardeşim sattım malatyaya yollucam haftaiçi :) Sağolasın onun için sepet lazım sepette agır gelir malzeme biraz hafif çünkü :)
Bilo eskisiydi :) Bu EVlat :) Avcılarda pek nadir bulunuyorum ne kadar burda otursam da ama arada evlendirme dairesinin orda takılıyoruz arkadaşlar bugün 1-2 saat ordaydım :) Teşekkür ederim :)
Çok sağol Mali :)
Üçgen kısmı yarın garajda değiştirmeyi düşünüyorum. Düzde olabiliyor çünkü :) Teşekkürler.
Sağolasın kardeşim. Benim 3 favorim var bu arabada. Far, tampon, spoiler :)
Çok teşekkürler :)
Teşekkürler abi :)
Koycamda kayak tarzı birşeyler koyucam sağol yavru :)
gayet seksi bi araç oldu maşallah kazasız belasız :)
Olmuş bu Hacım. :) Fena değil. :)
ahahaahha olayı kes doğru EVlattı bu.2008 yılında benimde clio 3 üm vardı onunda adı biloydu benim kafam ona gitti:):)
Bonus fotosu çok manidar Melih :D güzel oldu bencede, farklı olmak iyidir ;)
Baba ne diyo bar lara onu merak ettim ben :D Benim baba pek bi karışır ve rahat vermez böyle şeylere de :D
Kışlık moda girio yavaştan 1-2 cmde yükseltikmi Uluduğa kayağa gidebiliriz :) :)
Parlak siyah tavana tavan barı güzel durmamış bence.
Kaput maskesi de kaputun yarısını kapladığı için pek güzel durmuyor bence.
Maşallah aracınıza, nazar değmesin.
Baba beğenmese takmazdı kardeşim beğendi :D
Hehehehe uludağa gidiyok panpa :D Sağol yavrum :)
Yorumunuzu için çok teşekkürler. Barlarda değişikli yapıcam ama maskeye çok alıştım sökesim gelmiyor hemde kaputu koruyor :)
- Kanka, masallah allah kazabela göstermesin. Olum işi gücübrakıyosun yagmurlu havada araba temizliyosun kuytularda:D arızasın sen.
ÖZKAN ÖZCAN & HÜSEYİN KAĞIT ( HAYATI TESBİH YAPMIŞIM ) - YouTube Su muziği atlan flash a :D bu arada EV in sarkısı olsun bu ahahhaha :D
Hahhahahaha hastalık kanka ya :D Araba kirlendi gene ama Belaltı kirlendi az bişey :D Flashım yok benim ezme beni indashım eski olduğu için cd spec :D
değişiklik iyidir kanka maşallah EV'lata :)
maşallah farklı olmuş