:d:d:d gel indir aslan
Printable View
ROLLING
Audi Rs6
Bmw f10 M5
Mercedes E63 AMG
araçlar filtre-ezsost setuplıdır
m5 alır sanıyordum .acıl lıve almam gerek gerı kaldım cok :(
full e39m5 le fullf10 da bıle e39 baya bı yarıyo gecıo f10 ıyı yurumuyo ama cok kontrollu yapmıslar arabayı
motegi pist videolarımızla devam. Cem uzmanı geçmişim koymammı baaaaa:D
Spoon Ek9
Mini R56
Gop style Ek9:D / Alper o kanat ne yaa handlingine başlıcam
BS type-r Modena kovalıyor ahaaha
vayy be geçildik hemen düştük videolara akşam gelseydin aslan stocklarda tokat vardı :)
bgn koyarıım bmw ciler için güzel videolar oldu akşam :)
Aksam geldim ama biturlu livea baglanamadim kanks. Bmw cileri kizdircak videomu koycan naapcan tam anlamadim ben
stock 1M ile falan yarıştılar time attack..onu koyucaktır serhat abi :) 3 yarış yaptılar;
abim 2-1 tamer abi
eyvaheyvah görmek istiyorum videoyu bian önce.
hahaha harbiden gop style olmuş :)) ama sözkonusu handling ise triplex kanat bile çıkarım hahahah :) yalnız hiç replayimi izlememiştim bende kopuk uçurtmanın ötesindeyim biraz stabilleşmek gerek kimden öğrendiysek oynamayı ilk tamer abi gösterdi böyle oynanıyo diye ondanmıdır nedir hahahaha
ben seni motegide tokatlamaktan bıktım sen şimdi akşam tokat vardı filan diosun.seni kendi silahın miniyle geçtim olm daha ne diyeyim ki;)neyse bu akşam std.araçlara devam ozaman.alpercim style ını değiştir senide bekliyorum.sende kaypak mışsında haberimiz yokmuş.zaten hep böyle yapıyosun ama kardeş diyip geçiyoruz işte napalım.dtü yiyen gelsin.msj ım gerekli yerlere gitmiştir umarım.
videoları koyucam o zaman tokatları beraber seyredicez sen rahat ol.+bonus ring videosuda koyarım istersen.
Yamacıma yanaşmayın çeşidim olursunuz olm :D