merhaba isminiz muratti sanirim arkadaşim kendi işinize bakin xbox elit konsoldur nasil bmw:altin kolya tesbih, audi:rus ablalar falan lütfen uzak durun
Printable View
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...82234380_n.jpg
Yorum yapmaya gerek yok heralde
Makinanan hayırlı olsun, konuyu çip etmeyin.
Akşam aksiyon isteyen ? :D
araç ve son hız söylerseniz sevinirim :D
Yapma bro yarın ehliyet sınavı var :)
Dün gece başladık Forza'ya.
Şahsi fikrim araba,çevre ve asfalt modellemesinde GT5 çok çok üstün ve daha gerçekçi.
Forza'nın modifiyesi,arabanın seslerine laf yok harbiden süper.
Arayüzü yani menü geçişleri filan GT5'e göre çok hızlı.Yapay zekası da baya gelişmiş durumda.
GT5'in oynanabilirliği daha gerçekçi ve prof. forzaya göre.Forza basit kalmış yada ben GT5'i iyi oynadığımdan dolayı kolay geldi bana.
Ama saatlerimi verip oynarım Forza'yı çok çok eğlenceli olmuş,sevdim baya :D
2. poz çok şık olmuş. e46 da lastikler çok içerde geldi gözüme :p
gt5 bildiğiniz arcade gamepad le oynamaktan bahsediyorum direksiyonla oynamadım,gt5 de acayip estiren arkadaşlarım vardı forzaya geçtiler hala bir viraja kafadan kaymadan giremez yada virajdan çıkarken arkadan itişte arabanın arkasını kaydırmadan çıkamaz olm sen ne yeteneksizsin derim olm bizim oyun böyle deildi gaza bas git frene bas dur derdi :)
grafik harici iki oyun yanyana bile mukayese edilemez
Valla bilemicem abi ama tüm sistemler kapalıyken hiçte öyle gaza bas gider frene bas durur mantığı olmuyor ne yazık ki.Forza kolay geldi bana ama joystick'e alışamadım halen bi tuhaf geldi.Neyse biraz geliştireyim de oyunun kariyer modunu bol bol online oynarız inş :D