Aynen ortada Ağustos Paketide yok daha,normalde bu tarihlerde açıklanması gerekirdi.
+Benim cd pert malesef menüde donuyor,yenisi alacagım artık napalım. Gittigidiyor dışında önerebileceğiniz bir yer var mı?
Printable View
Aynen ortada Ağustos Paketide yok daha,normalde bu tarihlerde açıklanması gerekirdi.
+Benim cd pert malesef menüde donuyor,yenisi alacagım artık napalım. Gittigidiyor dışında önerebileceğiniz bir yer var mı?
yıne doru durust araba yok bı 205 var yanlıs gormedıysem
Gene fena değil Mustang-Camaro-205-Genesis-FRS filan bir önceki paketten sonra iyi hatta.
Şu 10 Aussie V8 Supercar olayı nedir ya anlamadım? Bu 10 tane V8 Avustralya arabası zaten yok mu oyunun içinde?
FORZA MOTORSPORT 4 XBOX PAL Ücretsiz HEMEN KARGO GittiGidiyor'da 61739304
bu ay biraz klasik çalışmışlar:D
http://www.youtube.com/watch?v=kNpxSAO-960
Aynen bu ay hep klasik araçlar var Viper'lar ve DS4 haricinde. DS4 ücretsiz onu indirdim diğerlerinide bikaç güne indiririm bakalım nasıllar:) DS4 güzel,fena değil kadranı hoşuma gitti:D
bir gün rivals yüzünden kör olcam aq:D
Economy Drag'da iyi derece yapmışın eeheh:D
ahah baya kasmıştım ona:D
Ameliyat olduk bilekte kist vardı, 29 gündür xbox yüüzü görmedim, horizona yetişcem inşallah :D
9 ekimde demo geliyor ! :)
Bu ay yeni DLC paket yok mu acaba? Ayın 3'ü oldu hala birşey yok.
Bugün günlerden horizon :) Herkese iyi eğlenceler :)
oo demo geldiyse akşam indirmek lazım
Bakma fırsatım olmadı ama bugün gelir heralde markete :)
indiriyorum şu anda,1.57gb
eve gelince cihazi actim, grafiklere vs bakayim diye ama hata verdi bakamadim nedir ne degildir :)
5dakika baktım oynadım biraz,normal oyundaki simulasyon havası gitmiş sanki daha arcade tadı verdi