Mustang jet ile 1/4mil de 7.966 yaptim R8 LMS ultra ile 7.997
R8 LMS ultra CSR ile sanirim 7.8ler gorurum ama indirimde 500 altin lanet araba...
Tarih ileri ala ala yapcam o 500 altini, alicam onu; wurucam kırbacı wurucam kırbacı!
Printable View
Mustang jet ile 1/4mil de 7.966 yaptim R8 LMS ultra ile 7.997
R8 LMS ultra CSR ile sanirim 7.8ler gorurum ama indirimde 500 altin lanet araba...
Tarih ileri ala ala yapcam o 500 altini, alicam onu; wurucam kırbacı wurucam kırbacı!
sonunda benzin verdi
şimdi Errol düşünsün :D t5 de son 3 yariş Jet ile 660 küsür güç ile geliyorum :D
tier 1,2,3,4,5 tüm yarışları herşeyi bitirdim sadece bu antreman gibi olan yeşil yarışlar yapılabiliyor kaldı oyle oyun güncelleme falan çıkmıcakmı :D
bu arada level 61 im galiba tam emin değilim eve gidince bakıcam :D
Ya T2 ye geçtim level14deyim. Para kazanmaya çalışıyorum habire alabilmek için altın kazanamanın kolay yolu yok mu :D
tarihi bir ay ileri götürünce bir altın veriyor
1 ay ileri 1 ay ileri dolmuyor altın 7 tane yapabildik :D
oyun bitti, para çoktu bizde R8, BMW Z4 de aldık JET in yanına :D
öyle bekliyoruz belki uptade çıkar :icon_tup:
Arkadaşlar tier 2 e geçtim elimde 2 araç var birini satmak istiyorum nasıl yapıldığını bilen var mı ?
araç satışı yok kolleksiyon yapıcaksın :D
ya bunun android i yok mu :D
eee bitti oyun :( Cook hevesli ilerliyorum :D umarım update yaparlar
400 m 7.864 yaptım dahada dusemıyorum arac mustang cobra jet level 62 baska araclarıda dolduruyorum bakalım ne zamanlar cıkıcak :)
cok zevkli oyun.i pad te oynuyorum.bi focus rs bi mustang bitanede corvettteemm var.uhuhuhauhuha.alayniza gider :)
benim benzin artık dolmuyor varmı bir çözümü?
Mustang cobra jet ile 1/4mil de 7.963
Z4 GT,400mt 7,9(gercek 402 mt mi acaba ;) )
Biraz para yapayim lastik ve body upgradelerinde dibine vurucam...
Millet milyon dolarla cikmis haci,bu ne ya?? Ben upgrade edicem diye cepte para yuzu gormedik...
Tier 5 bitiyor,sonra neoldugunu bilen var mi?
tier 5 ten sonrası yok
Cok az kaldi,eglence bitmez umarim,update falan gelir belki...
ben tier ler bittikten sonra challange lara sardım. bide 4 tier 3 tier de fabrikaların yada modellerin yarısları var. da sarmıyo artık..