Bugün 12,5 tl olan kampanyanın son günü sanırım, sitedeki sayaç 16 saati gösteriyor. Paypal hesabında 13 lira olan bir arkadaşım olsa alıcam :D
Printable View
Bugün 12,5 tl olan kampanyanın son günü sanırım, sitedeki sayaç 16 saati gösteriyor. Paypal hesabında 13 lira olan bir arkadaşım olsa alıcam :D
Online oynanabildiğini bilseydim, Steam'den alırdım ya :( Bugün öğrendim anca, ama artık kampanya bitti ...
sadece pc'de mi var bu oyun acaba? ps3 bulamadım da :?
Evet şimdilik öyle...
Kampanya bitmedi ki, 9 saat daha var bitmesine
arkadaşkar oyun bende var ama bu guncellemeyı nerden ındırıcez yada daha cıkmadımı bı bılgılendırırsenız
oynayan varsa steam id efemelih yada efemelih24 profil resmimde senna var kasklı
ben 9$ a aldım hadi alın da gelin yav
V1.11 güncellemeyi yapan var mı?
Bende V 1.9.22 var craklı nasıl v 1.11 yapacaz?
v1.11.1 güncellemeden sonra devamlı oyundan atıyor sebebi ne olabilir ?
c.r.a.c.kkdemi problem var acaba?
Büyük ihtimal cracktendir. Hata vererek mi atıyor problem nedir?
Benim sürüm şuan 1.8.2.5 di sanırım bende de oyundan atma sorunu oluyo arada sırada steam dosyasından kaynaklanıyomuş sorun bu arada diyer volvodan başka tır değişmedimi ne zaman sürüm yükseltsem büyük hevesle galeri galeri geziyorum güncel kamyon yok :D
Online giren varmidir
Nuuvem'deki kampanaaya tekrar başladı. ETS 2 Gold bundle (Oyun+Going East DLC) 11-12 lira gibi birşeydi, Collectors bundle 15-16 lira falan. Paypal ile ödeme yapılabiliyor.
Nuuvem Kampanyalar
Bu nuuvem kampanyasından yararlanan varmı daha önce? Steam keyleri Region-free değil mi?