pcnin donanımına baktım ama pek iç açıcı durmuyor(oyun için) yinede denemekte fayda var.yükleyin bence...
Printable View
Uzun zamandır konuya bakamadım.Crack ve Oyun İndirme Linki istiyenlere yardımcı olabilirim.
laptop la oynayanlara bir sorum var ne zaman oynasam daha 800 km yaptığım zaman oyunda bilgisayar aşırı derecede ısınıyo ve kapanıyo bu daha önce bu oyunu oynarken hiç bir şey yapmıyodu acaba oyunmu kastırıyor yoksa fanımdamı bir sorun oluştu çözemedim sizde de bu aşırı ısınma sorunu oluyomu ?
Bi pmde ben alayım zahmet olmazsa.
Şimdi oyunun limitli halini indiriyorum ve ***** dosyayı ekleyince limitsiz oluyor dimi.Peki bu para mevzularını ve 90km hız mevzusunu nasıl yapıcaz ? ben 90la sabit gidemem sıkılırım.Onun içinde pm bekliyorum.
1.4.8 Sürümü (Son Sürüm) için Crack'i P.M Gönderdim.
.Zip içindeki 3 dosyayı belirttiğim yere atarsan oyun full olacaktır.
Para Hilesi için Googlede ''Ets 2 Para Hilesi'' olarak aratırsan indirme dosyaları ve nasıl kullanılacağı hakkında birçok video mevcut fakat tavsiyem hilesiz oynaman daha fazla hırs veriyor insana ve daha fazla eğleniyorsun..
Hız İçin oyun içinde ayarlardan ''Hız Sınırlayıcı'' tikini kaldırırsan 120-130 Km/h hızlara ulaşabilirsin.
eurotrucks2 2013-03-17 17-21-41-136 - YouTube
bu tırı istiyorum
elinde güzel mod olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. :)
Bende crack için PM alabilirmiyim zahmet olmazsa.
bi indirme linki ve crack de bana yollayabilirmisiniz
teşekkürler :)
http://t1308.hizliresim.com/1d/f/rf4x5.png
Hafriyatçı spec :D
1.4.12 çıkmış. Cracklerimiz patlamasının korkusuyla indiremiyorum :D