Servis çağırınca çekmiyor mu .![]()
bilgisayarım bu oyunda fena şekilden şekile giriyor. o kadar düşük bi makinada değil ancak oynarken her 20 dk da kapanıyor. açılırkende cpu 90 dereceden fazla ısındığı için korumaya aldığını söylüyor. naapmam gerekli? sorun ne olabilir? (intel core i3 cpu M370 2.40 Ghz 4 gb ram. ati radeon HD 5470 1GB ekran kartı)
laptop hakkaten sıkıntı ya.. 30 tane vida söktüm alt kasa yerinden oynamadı. şirkete getirmiştim pc yi,kompresörle verdim coşkuyu fana doğru ortalık toz duman olduklavyedeki harfler ekrana geçmiş
![]()
ama 1 saattir bi sıkıntı yok bakalım..
laptop sökecek olan varsa, sökmek için gerekli rehberi internetten bulmaya çalışın çok rahat şekilde sökülüp takılıyor öyle.
ekranda dahil olmak üzere tamamen sökmüştüm kasayı rehberden topladım mis gibi şimdi![]()
Hatta bazı markalar rehberi (örneğin lenovo) kendi sitesinde paylaşıyor pdf olarak
Şimdi ben hep -40bin euro civarlarındayım kredi çekip tırda aldım kendime. Ödeme geldiğinde ödeyemezsem noluyor maliye çöküyormu tırıma?
scaniayı seçtim birde ilk başta, şimdi hep scaniamı kullanmam gerek yeni tır alırkende?
bende laptopu söktüm bi iki defa bakıyorum hep vida artıyor baya verimli çıktı makina
ben oyunu Razer Game Booster ile açıyorum sizede tavsiye ederim arkaplanda gereksiz yer kaplayan programları kapatarak sistemi hızlandırıyor
Benimde aynısı oldu, yaptığım crackten dolayı kaynaklanıyordu benim. Bu değişebilir, mod vs. de bozabilir.
Save dosyasını yedekle. Oyunu silip, (c'den de tamamen silmeyi unutma) tekrar kur ve tekrar tırlarını boyatınca düzeliyor. Bende bu şekilde yaptım sıkıntım kalmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)