şuan o kaldırıldı level jump deniliyor ona 50 lvl üstünü 73 yapıyordu
Printable View
şuan o kaldırıldı level jump deniliyor ona 50 lvl üstünü 73 yapıyordu
orta son ve lisenin ilk yıllarını zehir eden oyun ! daha da hayatta oynamam :Deli:
phatos ta 82 lvl warior satılır çıplak 50 lira :D
Eski xigenon yeni Atlantis . :) beklerim 80 level db :D
bende logosta oynamıstım 69 lvl base carm vardı +9 dwler fln vardı chıtınset vardı +10 satıcaktım bı adamla 5 bıne anlastım adamın yanına gıttımde cara bı gırdım cırılcıplatı ogun bıraktım zor baslarım yaa guven vermıyor o oyun
Zamanında çok oynadım 16 yaşından beri bu oyunu. Berbat bi oyundur bagımlı oluyorsunuz bi süre sonra. Ama vakit on numara geçiyor bir çok yerden arkadaşım oldu buluşmalarımız görüşmelerimiz bu oyunu oynayan biriyle rast gelirseniz hep oyun konuşulur muhabbet döner dolaşır en sonunda gelir oraya.
Pathosta 2 sene önce oynayan varsa Tocsin nickiyle oynadım baya baya para dökmüştüm 2-3 binlira gibi. Ama kimseye tavsiye etmem hele konuyu açan kardeşim bir an önce bırak derim sana pvp takıl arada canın sıkıldıkça.
Bu arada çok güzel asas oynarım varsa iddalı olan pvp ip versin :D
eyvallah başkan buda benim hobim dediğin gibi bizimde çok buluşmamız oldu gecen hafta bile bi kaç arkadaşla bulustuk dayanamadık gittik internet kafede pk attık :D
bende girmeye çok niyetlenmiştim.. hatta araştırma yapıyordum, millet ne paralar kazanıyor diye..
bi arkadaşım "MENIXfoorte" nickli 15 milyarlık çarım çalındı diyince,, dedim bırak olum hiç bulaşma :D
o gün bu gündür girişmiyorum..
Rıdvan :icon_tup:
bizimde 2008 senesinde 5milyarımız kuş oldu uçtu malesef böyle bi oyun
2Yıl onceye kadar xigenonda base oynuyordum taa ki charım soyulana kadar Nickim AngryKnifes idi. Şimdi şeytan dürttü yine başladım anatoliadayım oynayan varmı suan anatoliada ?
9 senemi yedi.Hala vazgeçemiyorum arada bir pvp'de olsa Usko'da olsa girip takılıyorum.Edana Helios Titan Logos hepsinde mazim var.
Özlemiyorum desem yalan olur :evild:
bir çok rekoruna imza attığım oyundur.usko gibi bir oyun yok zaten üzün süre önce bıraktım iyi de etmişim.şu an girin bakın metin2den farkı kalmış mı :)
mantıklı olan zaten arada girip pvplerde hasret gidermek , sonrasında sigara yakmak.
xigenonda seneler önce boss eventte felankorun kutusunu açmıştım :D
rol, exp toto +6, gold ve silver bar falan çıkmıştı :D
3-4 yıl önce bıraktım, özlüyorum o günleri ama iyi ki bırakmışım :D
Bu oyun yüzünden hala koxp değil kozp yazıyorum :D
Çok eskiden aresde oynardık cafe olarak.wearesosorry clan, arnold abimiz vardı cafe sahibi, mikyas59 ve daha niceleri abartısız gece gündüz oynardık. O oyun ilkokul yıllarımı çürüttü diyebilirim. Allaha şükür 4 seneye yakındır oynamıyorum ama eski ko ve eski ortam tekrar bir araya gelse başlamaz mıyım ? 1 dakika durmam :)
Beyler elinde fotoğraf, video ne varsa bu konu altında paylaşırsa iyi olur biraz özlem gidermiş oluruz :)
Kafe olarak ilk başladığımızda ışınlanmayı bilmezdik, 2 yada 3 sw vardı. Areste 0000000, F9Devil, Patriot clanı vs vs. Amaç 70 e kasmaktı, sonra aresin şeyi çıkınca bıraktık. O zamanlar daha tatlıydı oyun, binlerce insan online ve koxp yoktu. Delosta kaleyi almak için kaç takla atardık, alıncada kaptırmamak için.
Güzel dostluklar oldu, iyi paralar kazandık. Ankarada pavyonda yerdik paraları. Felankor, isilion için takım kurmuştum, gece nöbetçiler vardı tüm clanı ayağa kaldırırdı. Neler neler.. O tadı hiçbir oyun vermedi, veremezde. Krallıklar, kaleler, itemler. Genelde oynadığım sw de ilk 9 itemi ben basardım, hey gidi günler hey.. Yazıcak çok şey var :)
xigenonda oynardım yaklaşık olarak 14 sene falan olmuştur o zamanlar 70 son olmuştu. karakterim banlanınca yakın arkadaşımın warriorla yardırıyordum :D
LastMetalVI
Wow falan çok oynadım iyi güzel ama knight pk (pvp) olayı oyunda alabileceğim en büyük hazdı.
Tek ihtiyacım cure dü abi gir ortaya tık tık tık kes çık milleti yani bunun ötesi yok :D
Bu arada yaptığımız dupe un sınırı yoktu Bursa'lılar bilirler belki :D seri üretim gibiydik asgdhasjkdlasd :D
xigenonda ThisisonLyaGame clanındaydım, nick 1FreeStyle1 di. Ardream char. Hatırlayan var mı ? Baya bi xigenonda oynayan varmış çünkü :)
Hayatımı s.ken oyundur kendileri. Diş hekimi olmak hayalimdi. Anadolu lisesini kazandım derslerim çok iyiydi hep takdir aldım taa ki lise 2- 2. döneme kadar.Oyuna bi başladım sayesinde dersler yüksekden düşen ibo hızında düştü. Sınıfı zor geçtim. En son level 72 warrior full +8 shell set felan vardı +12 rebirth raptor iron necklace wp mp hersey vardı. g1 clan 400k civarı np. 80 level olayının yeni çıktığı zamanlardı çok çok sağlamdı charım. Bağımlısı olmuştum tam anlamıyla. Lise sonun ortalarında çalındı komple. Arkadaşımın çaldığını öğrendim tekme tokat kavga ettim bu yüzden birbirimizi öldürcektik. (şimdi dua ediyorum çocuğa :D ) 2 aylık üzüntüden sonra az da olsa ders çalıştım. Çok şükür ALLAH yüzüme baktı da harita mühendisliği kazandım şimdi bitirmeye çalışıyoruz bakalım. küçük kardeşlerimize benden tavsiye yol yakınken bırakın. knight için konusmuyorum eski popülaritesi kalmamıs zaten. Benim gibi pişman olmayın. :).
ilk çıktığında başladım en son 2 sene önce bi char satın aldım 79 lwl :D boş itemsiz dizdimde dizdim 2 yıldır girmiyorum.bugün bi girim dedim baktım herşey duruyor :)
aman abi benden uzak dursun, metin2,knight online ve özellikle wow. Nerede görsem koşarak uzaklaşıyorum :) sebebi de kendimi bildiğim için, bu oyunlardan birine başlarsam hayat ile iletişimim kopar gider.
3 ay tatilim bilgisayar ve uyumak arasında geçti baktım böyle olmuyor bıraktım gitti oyunu ogulturk ve tocsin ile oynamıştım pathosta 4 yıl önce.
hatta bu da benden bi vıdeo olsun asasta üstüme tanımam :D
http://www.izlesene.com/video/asas-p...-combo/2348049
arkadaşlar knight'ın yenisi çıkıyor hayırlı olsun :D
Kingdom online olması lazım ismi.
Şahsen ben karakteri boostlatıp full item satın alıp boss kovalamayı ve dupe bulmayı düşünüyorum :D Tamamen çevre yapıp seri üretime geçip 10 yıl önceki gibi para basıp diğer yandan pk olayına akşamdan akşama gireceğim :)
Yeter ya ömrüm level kasmakla geçti bunu da kasmayayım artık basarım sc leri yaparım pk mı bakarım keyfime :D
Wipe gelince siliniyordu.
En fazla dupe ü TP gate ten yapıyorduk biz. moradon bunun için biçilmiş kaftan. itemleri arkadaşına atıyorsun otomatik koşmaya basıyorsun gate in yanından geçerken gate i açıyorsun belirli yerlere gelince tp oluyorsun o şekilde ilerliyordu.
Yahu işin sonunu unuttum aradan 10 yıl geçti :D alt f4 mü yapıyorduk ne yapıyorduk :D
Yenisi çıkıyor derken?Yeni veritabanı ve her şey/herkes sıfırdan mı başlayacak?
Eğer KO'nın ilk zamanlardaki hali gibi olacaksa oynanır. Takipteyim..
vay be eskiden başından kalkmazdık server : dies nick 6l6l6 sene 2004 2007
Bir zamanlar hayatimin icine eden oyundur kendisi. 7 sene oynadim. Elime ne gecti ? Hicbisey. Ama guzel zamanlardi ozlemiyor degilim :D tabi simdi knight knightliktan cikmis. Baslanmaz artik. Yapraklar durunca oyuna girerdi. Arkadan calan jenerik zaten beni bitirirdi. Ah bee guzeldi guzel :D