parçalar elime geçmiş evet buldum şimdi ama altlarındaki yüzdelik değerler yeni anlamınamı geliyo eskimi ? yada anlamadığım başka bişemi var ? Lastikler yeşil oldu görevi beceremedim :D
Printable View
parçalar elime geçmiş evet buldum şimdi ama altlarındaki yüzdelik değerler yeni anlamınamı geliyo eskimi ? yada anlamadığım başka bişemi var ? Lastikler yeşil oldu görevi beceremedim :D
Arabayı nasıl teslim ediyoruz yahu :D
Bi linkte ben alayim deneyelim bakalım nasıl bişey vakit geciririz hem :)
oyunu bitirdim sayılır konuyu yeni gördüm :)
sağ tık sağ alt order kısmından repair'a kaşe basarak :D
Tamirde zorlandığınız araçları motor aksamı için obd, alt takım için yol testine çıkın sonra sağ tık kondisyon kısmından tüm parçaların kondisyonunu görebilirsninz :)
Benim PC fasulyeden sayıldığı için en düşük ayarda bile oynayamıyorum :D
Nalet olsun sana 8400GS!
ya bende oyun açılıyor giriyorum profili açıyorum herşey normal sonra tutorial ı geçiorum oyun siyah ekran kalıyor ses var sayfa sesi motor sesi vs geliyor ama göruntü yok :(
Bende link alabilirmiyim
There should be 'cms_Data'
folder next to the executable
bu hatayi veriyo bu nalet olasi pc
bijonu sökerken diş kaptırdım ya tornacı upgrade yokmu bunun baga yaptırcam :(
İndiriyorum bi deneyelim. :D
Kendimize araç yapabilsek daha güzel olacaktı ama idare eder.
Hala ayni problem nie böyle yapiyor bu bi oyun oynayalim dedik sinir stres sahibi oldum bi yardim edermisin
Beyler şu 3. gelen yeşil Van'da test sürüşü yaptım buraya kadar herşey normal,ömrü bimiş parça varsa değiştir diyor fakat neresine baksam %70 iyi :D Takıldım kaldım ne değiştirmek gerekiyor acaba :)