Merta steam adım ekleyin şu aralar rütbe kasıyom :D
Printable View
Merta steam adım ekleyin şu aralar rütbe kasıyom :D
Güncelleme mi gelmiş ? yoksa benim ekran ayarlarım mı bozuldu :D
apache0990 steam ismim :)
steam: srknyzgn nick LaCkeRs*
Yükleyeli 4-5 gün oldu bende satın aldım fakat arkadaş ekleme yapamıyorum galiba 5 dolar muhabbeti varmış. Ben şimdi size birkaç soru sorucam ve güzel cevaplar bekliyorum :) ***** cs nin 1.5,1.6,source gibi serilerini oynadım fakat bunu oynayamıyorum sizce sebebi nedir? Yani mermilerim gitmiyor farkettiğim tek şey özelliklede tararken aimi biraz alta ve birazda sola çekmemiz gerek. Bot gibi hissediyorum kendimi hs ler atamıyorum felan tat alamadım bir türlü.
Mesela 1.6 da yada source de gözükmediğimiz yerlerde beklerken burda gözüküyoruz karşı tarafa, tamam belki iyi ama alışmak zaman alacak. Kralken bot olduk:)
Birde maç atarken rankta birinciyken 3 keredir pijler beni 15. raundda oylamayla atıyor. Maçlarda hep yabancılar denk geliyor, botluk yapsam neyse haklılar diyeceğimde 3 dür başıma geliyor ve çok canım sıkıldı vakit boşa gidiyor.
Rekabet modunda günlük kaç maç yapabiliyoruz?
Seviye 3 olana kadar rekabetçi modunu açamıyorsun. Rekabetçi modu açıldığında 10 maç kazanana kadar günlük 2 maç atma hakkın oluyor. 10 maç kazandığında rütbeni alıyorsun. Sonra sınırsız maç atabiliyorsun.
Ranked oyunlarında bilerek oylama yapıp seni oyundan atıyorlar ki herhalde becerilerin ve olası kazanacağın kasa,silahların onlara pay ediliyor.
Bugün maç sırasında rusun biri oylama yaptı attı beni durduk yere. 6 gün ceza aldım.İşin yoksa 6 gün bekle. Rekabetçi maçlarında olabildiğince tanıdıklarınla girmekte fayda var acayip troll kaynıyor oyun.
Rekabetçide maç kaybettikçe rütbe düşüyorsun. 1 maç kaybedince geri çıkmak için 3 maç kazanmak gerekiyor.
tarama ve aim için youtube de bayağı güzel antrenman yapabileceğini anlatan videolar var. steamden özel mapler ekleyerek atölyede aim geliştirebiliyorsun.
fatihcim seviye 3 te oldum herşeyide yaptım hatta birsürü maç kazanıyodum tam attılar beni :) Şimdi türkiye grupları varmış onlarla maç atabiliyormuyuz rekabette yoksa bizi direk steam otomatik mi atıyor maça. Deli ettiler.
Rekabetçi maçları; eğer arkadaşlarınla lobi oluşturup rekabetçi maçlarına katılmadıysan seviyene göre otomatik olarak eşleştirme yapıyor. Türkiye grupları da oraya girip arkadaş ekliyorsun maç olunca davet ediyorlar. Benim 1-2 tane tanıştığım oyuncular var maça girdiklerinde çağırıyorlar öyle daha zevkli oluyor. Tek başına sinir sahibi oluyorsun rekabetçi maçlarında. Adam bombayı alıp tek başına long rush atıyor ölüyor birde. sırf milleti uyuz etmek için takılan bebeler var.
Ben seni steam ekliyorum 6 gün cezam bitince beraber maç atarız zevkli oluyor.
aim ve refleks çalışmak için bu 2 mapi tavsiye ederim.
Steam Workshop :: Fast Aim/Reflex Training Map [SP vs Bot Map] / aimtraindriving
Steam Workshop :: training_aim_csgo2
Aynı durumu ben de yaşadım. Oyunun 1.5-1.6 ile uzaktan yakından alakası yok, başta çok saçma geliyor fakat oynadıkça oyunun gerçeğe yakınlığını anlıyorsunuz. Öncelikle 1.5-1.6 yı kafanızdan silmeniz gerek ve bıkmadan oynamalısınız. Ben 2 hafta kadar sürede alışabildim hemen olacak bir şey değil fakat alışınca gerçekten zevkli bir oyun. Yapmanız gereken basit eğlence modunda bol bol antrenman yapmak ya da ölüm maçı modunda. Aim mapler de gelişmenize katkı sağlar, ayrıca internetten prof oyuncuların oynayışlarını izleyebilir ve taktikler öğrenebilirsiniz, oyunun içindeki seyret kısmından da maçları izleyebiliyorsunuz.
teşekkürler, bakalım alıştım gibi. Zamanla dahada iyi olur. Bu arada beni ekleyin maç atalım team kuralım :)
metinalan34 steam adı
Seviye 3ün asıl sebebi hile açıp banlanan eski accounltar,yeni hesap açtıklarında rekabetçi modda tekrar hile açmalarını engellemek için yapılmış gibi.
Bayada engellemiş gözüküyor.
driftevo7 ekleyin kartal başı var :D
go go diyodunuz yükledik oyunu hiçbiriniz yoksunuz :) Takım olmadan tadı çıkmıyor oyunun eğer düzenli takılanlar varsa beni eklesin. steam: srknyzgn
Son güncellemeden sonra oyunu dona dona oynayan bir ben miyim acaba? Başka sorun yaşayan var mı?
Vallahi ben 40 fps ile oynadığım için her gün dona dona oynuyorum. Şafak doğan güneş yarın cezam bitiyor :)
cs go 2015 in en çok kazananları. Takım oyuncuları içinde evli çocuğu olanlar bile var tek gelirleri cs go oynamak :D
CS:GO Features: CS:GO's highest earners of 2015 | GosuGamers