Hahahahaha varim varim :D
Printable View
Hahahahaha varim varim :D
Geriye mi dönücez :D
ooo cup en sevdiğimden :D
Keşke o siyah fto ile devam etseydim cup yarışlarına, viraj dönüyordu en azından :D
Forza 6 da cup yaparsak mükemmel olur 👍
6 cup olursa bende gelirim..
4de ne güzel leon vardı :(
arkadaşlar ahiret sorusu soruyorum :D playstationmı xboxmı :D granturismo bana 2 den sonra hep hayal kırıklıgı yaşattı fakat pes için alıyordum resmen makinayı , fifaya tutulunca pestende vazgectim, xboxla ps arasında fifa oynanışında fark var mı ? ve tabiki forza....ses benim için ve buradaki cogu kişi için önemli fakat oynanışı nasıl gtye göre ? bu hafta ya one alıcam ps4 , arada kaldım yardım
https://www.youtube.com/watch?v=jxbWmoZJU64 çok zevkli olmuş ya xbox vs de böyle yamalar oluyor mu?
6 cup olursa ben direk oyunu geciktirmeden alırım onu söylim :) ama bayram var şehir dışındayız uzun zamandırda giremedim. Burnumda tütüyor gece yarışları :) Bayramdan sonra geliyorum :)
Online'da xbox one ile xbox 360 aynı oyunda oynayabiliyor mu?
Öncelikle selamlar abiler;
Bende aranıza katılmak isterim, techturkeyde yeniyim daha :)
bendede xbox one var ama online oynicak kimsem olmadığı için açtırmadım online'ı
ama cup dediğiniz şey tamda istediğim birşey eğer boylebir etkinlik olursa katılmak isterim :o
Saygılar..
Bende her ikiside var, valla ben ps4 de oynayacak yarış oyunu olmadığı için xbox one aldım. Onun haricinde teknik olarak zaten ps4 daha güçlü. Forza cidden güzel bi oyun fakat bi yerden sonra sıkıyor. Sadece forza için alacaksan xbox alma derim. Maliyet olarak psn plus daha pahalı olabilir ama ikinci el oyun olarak daha çok kolay bulabilirsin. Fakat live ın verdiği oyunlar daha kaliteli oluyor ve ea access olayı çok güzel. Bana kalırsa hangi oyunları oynayacaksın ona göre belirle ve tercihini bu doğrultuda yap.
arkadaslar xbox one satıcam 18 ay garantısi var azz cok 20 saat oynamısımdır cogunuzda biliyor artık girmiyorum...tek kol garantili cihaz forza 5 ve fifa 15 var ..dusunen olursa özel msj atsın lütfen...
Yeni nesil konsollarda platform olayı hikaye oldu. Öncedendi o işler, ayrıca xbox 360 ve ps3 karşılaştırıldığı zaman 360 daha akıcı oynadığı açık şekilde ortada. One da ps4 de aynı işlemciyi kullanıyor aralarındaki tek var exclusive oyunlar. Ki benim xbox tercih etmemin en büyük sebebi de bunlar oldu. Öncelikle Forza ve GOW kesinlikle oynanılması gerekiyor. Bir başka tercih sebebim uygun şekilde bulunacak dijital oyunlar