Pc almaya karar vermiştim, Tolga kardeşim sağolsun kandırdı beni, 360 ı yeni satmıştım ay sonu dahilim kısmetse.sizlere keyifli oyunlar (:
Printable View
Pc almaya karar vermiştim, Tolga kardeşim sağolsun kandırdı beni, 360 ı yeni satmıştım ay sonu dahilim kısmetse.sizlere keyifli oyunlar (:
merhaba herkese benide ekleyebilirsiniz
oatheboss
Hoşgeldin, listeden birilerini eklersen oyunda görüşürüz.
Xbox 360 ile xbox one ın farkı nedir tam olarak sadece yeni oyunlar çıkması sanırm. Forza 6 yı falan xbox 360 ta oynayamıyoruz dimi
Grafikler, işletim sistemi, hız, uygulamalar herşey farklı. Zaten 7-8 senelik bi teknoloji farkı var en başta.
360 720p iken ONE 1080p. Hatta hepimiz ikisini de kullandık, bence ONE 1080p ise 360 bana göre 360p bile değil. Öyle saçmasapan grafik farkı var.
360 bu devirde alınacak cihaz değil kesinlikle, hatta varsa da satın ONE alın. Biz burada hepimiz öyle yaptık çok da memnunuz.
şu lanet forza 6 ya bende sardım bu sıralar :D bir an evvel kurtulmam lazım
BarKing90 ekleyin beyler :) Forza 6 aldim Horizon 2 ye gerek varmi sizce?.
Vede direksiyon degermi ya, yer olsa super ama abimle yasiyorum biraz cins boyle duzen delisi ortasinda salonun dekorunu bozar diye direksiyona kufuru basar :D
barkın forza tamam, gta V varmı yoksa onuda al ıstersen :) ekıpte en cok oynanan ıkılı cunku
Var gta v hem ps4 hem xbox one da, fakat Forza 6 yanina birde Horizon 2 alinmalimi?
bence gerek yok bızden oynayanda yok artık pek. onun yerıne fıfa16 tercıh edılebılnır
Bu arada bir kaç kişi daha katılmış. Sizlerde hoşgeldiniz. Sayfa başındaki Listeden eklerseniz daha iyi olur arkadaşlar.
Numaranı yaz bana özelden ekliyim.
Barkın gta5, forza6 iyidir, horizon2 de oynarız arada al istersen.
[IMG]http://i.hizliresim.com/zraLzj.jpg[/IMG]