PS4 te GTA V Online alanlari beklerim
psn: allterraintt
PS4 te GTA V Online alanlari beklerim
psn: allterraintt
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Buluşmalar, draglar, roolingler, gazlamalar ve makaslar yapıyoruz. Katılmak isteyen varsa gelsin. 30 kişi LSC de buluşmak ve sonrasında gazlamak çok zevkli.
Psn: anthinka
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
ah bi vaktim olsagta5 i çıktığı donem bitirene kadar oynama fırsatı buldum sonrasına vakit bulamıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Psn: Grybg4
youtube videolarına bakıyorum da böyle saçma sapan haritalarda araba yarışı falan yapıyorlar. nasıl yapılıyor bu?
ggtokerekleyin benide
ALLAH RIZASI icin bu aksam bi action cevirek![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
xboxta her akşam 8 10 kişi varız, sen xbox al![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aynen barkin eski 360cisin ps4 olmadi hic. : )
Yavuz yazmis ztn min heraksam 4-6 max 8-10kisiyiz ki spontane sekilde)
- K -
________
Dr.Ecu
Xbox360 dan niye ps4 e geçtin ben de şaşırdım şimdi, x360 tan hatırlıyorum ben de
Her gece fena makara gırgır şamata oluyor valla gelmeyen pişman, yakında bi server ı doldurucaz zaten![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Var mı online GTAV oynayan? Yeni soygun modu geldi. Soygunları sırayla ve aynı ekiple yapınca ödüller büyük
Var mı takım kurmak isteyen?First Time – Completing each Heist Finale for the first time, will net you a bonus cash reward
All In Order Challenge – Complete all Heists in order, including Setups, to receive a $1,000,000 cash bonus
Loyalty Challenge – Complete all Heists, including Setups, with the same team of players to receive an additional $1,000,000 bonus
Criminal Mastermind Challenge – Complete all Heists, in order, with the same group of players, without losing any lives, to receive a massive $10,000,000 bonus
PSN : cagkngcr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)