2 gun once satin almistim dun gece 1 arac tamir ettim degisik bir oyun bayagi vakit aliyor hosuma gitti
Crack vs ugrasmayin 30tl fiyati
Printable View
2 gun once satin almistim dun gece 1 arac tamir ettim degisik bir oyun bayagi vakit aliyor hosuma gitti
Crack vs ugrasmayin 30tl fiyati
Bende link istiyorum pleaseee
türkçe yama kurduğum anda oyun patlıyor
Bayağı sardı beni aynı anda 3 araba tamir ediyorum :D geçen krank milimi ne vardı katil etti beni motoru komple dağıttım çıkmadı yerinden :D :D
şanzımanıda sökmen lazım komple :)
güncellemede neler var ? bide türkçe yama sorunsuz çalışıyor mu
güncellemede geçişler hızlanmış birde tablet özelliği gelmiş bilgisayara gitmiyoruz artık heryerden bağlanabiliyoruz parça alımına. yamada yukarıda arkadaş sorun yaşadığını yazmış onun üstüne araştırdım sorun yaşayanda varmış yasamayanda stabil sürüm değilmiş anladığım...
oyun pek ingilizce bilmeye gerek yok zaten parçalar aşina olduğumuz şeyler.
tablet olayı iyi olmuş çünkü açık arttımadan araba alınca tek tek parçalarla uğraştığın için tablet gidip gelme olayını ortadan kaldırmış.
Bunun 2014ünü oynamıştım. O bi süre sonra sıkmıştı. Bu öyle değilse bi pm alabilir miyim? :)
oyunda save dosyanın nereye kayı9t olduğunu bilen var mı
başka bi bilgisayara atmak isyitorum
varsa bi pmde ben alayım vakit geçsin :)
Şimdiden teşekkürler..
alınan işi iptal etme şansımız var mı ? bitane araba beni fitil etti varsa şansım dükkanı üstüne yapiyim yeterki gitsin
az önce keşfettim araba meydan da dururken işi bitir dedim arabayı yapmadan tamiraneden yolladım ama tabi sökmemiştim
araç eski model amerikandı geçici olarak hile yaptım :D ne var ne yok değiştirdim yolladım :D :D
aracın heryeri bozuk yani hiç abartmıyorum sağlam parçası yok , listede 7 8 tane değiştirirmesi gereken şeyler var fitil etti beni
ben bir kere indirdim sağ tarafından kasnakları falan temizleyin sol tarafında marş motoru olcak onlarıda sökün egzoz manifoldu falanda indikten sonra kapağı tekrar geçip pistonlara kadar sökün daha sonra lifte kaldırıp altından karteli sökün egzantirik milimi krank milimi ne var onu tutan 3 tane tutacak var onlarıda söküp şanzımanı sökün komple sonra o mili yerinden çıkarın ve blok sökülmeye hazır oluyo :)
beyler sıfırdan kurucam bi link de ben alayım merak ettim :)
ben her operasyonda çok alıştım komple sokuyorum sıkıntılı parçaları değiştirip gonderiyorum :) xp alması zor bazı müşterileri bu yuzden kaçırıyorum
bir linkte ben alim
Link alalım pls :)
Link verin sevabına ramazan ramazan
Linkler gönderlirdi...
bi link te ben alabilir miyim ?
gönderdim...
bende alabilir miyim
gönderildi iyi oyunlar...
bi linkte ben alabilirmiyim çok fazla boş zamanım var değerlendirmem lazım :)
bende 1 link rica ediyim : )
Bende rica etsem :)
Linkleri gönderdim....
Nasıl indirebilriiz? Bana da linkleri atabilirseniz sevinirim.
Arkdaşlar sorun yaşayanlar var gönderdiğim linkteki oyunda.Bende indirdim sorun oldu .Sorun yaşayanlar lütfen yazsın stabil çalışanın linkini atim....
bu xp ve para nıye bı anda sıfıra dusuyor :D
Beyler 2.000$ dolar param var 15$ 'lık parça alınca sıfırlanıyor. Oyunun sürümündemi hata var ?
Bende link alabilirmiyim :)