ps4 alırsanız oyun cdsı almanıza gerek yok. ps4 ıle ınternete baglanıp oyun ındırebılırsınız daha ucuza gelıyor.
Printable View
ps4 alırsanız oyun cdsı almanıza gerek yok. ps4 ıle ınternete baglanıp oyun ındırebılırsınız daha ucuza gelıyor.
Aynı kararı bende vermek zorunda kaldım.3 ay önce falan tercihimi denemek amacıyla ilk olarak ps3 aldık onlinede fazla insan kalmamış olduğu için Ps3ün üstüne 4ü aldım psn kardeşliği ile alınan oyunlar oldukça ucuza geliyor. İlla blu-ray disklerle uğraşmak zorunda kalmamak içinde ps storeden online olarak satın alıyorum normal disk olarak almaktan daha ucuza geliyor ve kasma sorunu yok çözünürlükle falan dert etmeden kablomu takıp oynuyorum.
sagolun arkadaslar,
ben bir adet konsol (buyuk ihtimal ps4) ve bir ekran karti alip yola devam edicem.
keske konsollar gene power islemcili olsaydi x86 amd yerine:( Benim uzmanlik alanim..
2008-2015 7 sene goturdu bu pc beni daha ne yapsin:) hic upgrade etmedim.
Beklentilere gore alisveris yapmak en iyisi, kimisi surekli yeni parca alir bilgisayarina, ne yeni varsa yukler, en yuksek ayarda oynar. FPS futbol ve araba oynamayinca zatrn gerek olmuyor guclu sisteme
Benim oyun pcsinde internet bile yok, grafikler umrum degil.
bıraz konu dısı olcak ama gecen gun ps4 aldım 500 gb mıllet neden xbox almadın dedı hangısı ıyıdır cok fark varmı aralarında? kutu ıcınde1 kol bırde fıfa 2015 cd verdıler. cd nın fıyat etıketı uzerındeydı havale gecırdım resmen 259 tlye oyun mu olur ya. bana ekstradan bır tane kol ve araba yarısı agırlıklı oyunlar lazım. ınternetten ındırılıyormus denıldı beceremedım. bı arkadasım soyledı ps4 cafeler oyun yukluyormus bu ıslerle ılgılenen varmı anadolu yakası olursa kendım yanına gıderım.
drive club alabilirsin , oyunları daha çok gittigidiyordan alıyorum ben daha uygun oluyor
satıcılar ile goruş 1-2 oyunu aynı anda al indirim yaptırırsın
istersen ps store ile kredi kartın ilede alıp indirebilirsin
aslında konsolda çevrende en çok kullanılan hangisi ise onu almak mantıklı online oynamak açısından :)
ben ps4 aliyorum ya, ameirka ile arada 150-200 TL fark kalmis, pek mantigi yok abd den almanin.
bir de psn kardesligi fiziksel medya ile nasil oluyor
avrupada aynı o yüzden almadım ben yurt dışından :D , eskiden 500-600tl kar oluyordu
Xbox mı ps mi bu uzar gider. Ama bende yıllarca PS ve PC kullandım. Şimdi xbox ım var ve aldığıma hiç pişman değilim
Ucuz oyun meselesine gelelim; xbox ın büyük indirim zamanları oluyor 3 ayda yada 4 ayda bir. Bazı oyunların fiyatı yarı yarıya düşüyor. Bu oyunların içinde popüler oyunlarda dahil. Eğer gold üyesi olursanız her ay 1 oyun bedava. Bunun yanında her ay 2 oyun %60 - %70 indirime giriyor. Yine ucuza oyun almış oluyorsunuz.
Xbox ın yanı sıra yabacı siteler oyun satıyor. Yani size dijital key yolluyor. Sizde oyunu dijital satın almış oluyorsunuz. Fiyatları çok çok uygun, mesela ben 3 gün önce Assasin's creed unity satın aldım. Normalde 165 TL ben 40 liraya aldım. Bu şekilde ucuza oyun satın alma imkanınız var.
Eğer PS yerine Xbox One almış olsaydınız size yardımci olurdum dijital oyunlar hakkında..
Ben laptobunda ubuntu kullanan adamim,ne isim olur Xbox ile, microsofta actigimiz savas bitmez:) ayni secenekler ps4 icine geçerli değil mi? endonezyadan üye olup, bir de kardeş olunca, yarı yarıya almış oluyorsun
20 senedir tanıdığım bir abim ile olmayı denicez, console bir gelsin.
Ozan hata etme mutlaka xbox one al.
Her akşam 7-8 kişi oyundayız, özgünü ara sor ne alıyım diye o seni ikna eder :D
Xbox kullananlar microsoft hayranı diye bişey yok ki. Bende sevmiyorum ama xbox sayesinde kaliteli oyun oynayabiliyorum
PS4 ün sistemini inan bilmiyorum abi. Ama oyun konusunda xbox çok çok daha fazla avantajlı, ben zamanında bunu baya bi araştırmıştım. Uygun fiyata kaliteli oyun istiyosan xbox
PS4 ve XB1 çok çok fazla karşılaştırıldı. XB1 daha çok beğenildi ve satıldı
Yerinde olsam alırım bi xbox sonrasında uykusuz geceler :D
packard bell easynote ts11hr 4 gb ram var ama yetmiyor buna uygun ram önerebilir misiniz ?
tuh be keske zamanında sorsaydım sızlere xbox ıyıymıs baksana. ps4 aldım euroassıa garantılı bın tl verdım. sımdı ekstradan bı kol bı kac tanede oyun almam lazım. cevaplar ıcın tesekkur ederım arkadaslar bı tane ps4 cafe varmıs ordan kasaya oyun yukluyorlarmıs olmadı oyle yapcam artık.
ekran kartı alırken işlemcinizide göz önünde bulundurun eski bir mimari Q serisi darboğaz sorunu yaşamayın sonra.
Pc ve konsol bambaşka şeyler ben yerinizde olsa pc toplarım. yıl 2015 oldu hala konsolların oyun kalitesi , Grafikleri pcden iyi diyenler var.
tabi bu bir secim, forumda herkes forza oynadiginicin xbox daha populer ama ps4 xboxun tam iki kati satmis... 10 milyona 22 milyon satislar, xbox fiyat kirinca belki toparlar simdi...
gtx 750ti siparisi verdim, gorucez bakalim. en azindan directx 11 destekliyor
bence pc den devam edin, pc pc dir :)
Ps4 donanim olarak en iyi konsol zaten, xbox usa disinda iyi satamiyor ps4 heryerde alici buluyor :) ben oemden kurtulmak istedigimden her ikiside diyorum :)
Gerci son birkac aydir sadece xbox aciyorum