yıllar oldu oyunda bir yenilik gelişme varmıgrafiksel açıdan. en son grafiksel açıdan akranlarının çok gerisinde kalmışdı.
Printable View
yıllar oldu oyunda bir yenilik gelişme varmıgrafiksel açıdan. en son grafiksel açıdan akranlarının çok gerisinde kalmışdı.
Nebula/Quan zamanları ahhh... :D
hortlatmayın şu konuyu anılarım depreşiyo yapmayın :)
Valor'da oynayan var mı?
ben arada bi gaza gelip başlıyorum ama skill ve item kastıktan sonra oynama hevesim gidiyo sonrada item res geliyor zaten.
Eski motivasyonum yok malesef
Aynı durum bende de var,
Bir yere inanıp başlasak mı? Son kez :D
lanet olasıca oyun ya yine kayıt oldum:D
ben hesap açtım bugun yarın başlarım
Dou da açıyor, başlayacak olanlarla görev dağılımı yapıp çabuk gelişebiliriz.
hatta ortak 1 tane scribe gibi para kasıcak hesabı ortak kullanırsak 7/24 para kasabiliriz
En son rp server olarak Callidora'da kastım.200 kişi civarı oluyordu server.herseyimi hazırladım ev robe binek falan.tamam artık action a başlayım dedim server patladı.alıştım artık dedim.oynamadım 1 2 ay.nebula göz kırpıyor ama çok üşeniyorum artık kasmaya.çok item res geliyor soğuyor insan.o yüzden pvp serverı takılıyorum artık.akşamları biraz takılıp çıkıyorum.
Halen giremedim web sitelerine. Yurt dışından giriş yapılamıyor sanırım. DNS'i istedikleri gibi değiştirdim ama yine olmadı.
Biz başlıyoruz tekrardan 4-5 kişi world of uo ya, oynayan veya yeni başlamayı düşünen var mıdır?
Daha başlamadık bugün bakıcaz daha nickleri koymadık değiştiricez,
eskiden,
Que Arcason
Ra Arcason
Kro Gral
Yazar'kasa
Otto Bismarck bende.
Belki keyfine girerim yine bir Archery char açıp.
Çok iyidi yav birini kesince crim olurduk,guard yazardık,görünmezlik filan vardı :) mazi canlandı gözümde
Ultima Online Sphere ve RunUO Sunucu Listesi (uolist.net)
Buraya baktımda neden mesela pyramid de oynamıyorsunuz?
Wouda 89
Pyramid de 312 online var
Arda sen oynuyor musun?
Benim en büyük problemim saat farkı. Siz oynarken ben işte oluyorum, ben oynarken siz uyuyor oluyorsunuz genelde.
Bir tek Mertcan ile oynadık 2 sene önce falan, baya zevkliydi o zamanlar.
Oynayan varsa eşlik ederim ben, zamanım az olsa da hala hevesim var.