öyle bir server olsunki sırf pvp odaklı olmasın. questler ve sistemlerde olsun birlikte questleri filan tamamlasak zevkli olur
Printable View
öyle bir server olsunki sırf pvp odaklı olmasın. questler ve sistemlerde olsun birlikte questleri filan tamamlasak zevkli olur
Evet questeleri falan olsun :) zevkli olur
dot 'a baktımta şimdi pek quest yok herkes action peşinde.
nebuladada güzel questler ve sistemler var bir bakın
Adam akıllı Uo serveri yok yenilik yapacaz diye batırdılar
Sanane uo zamanı 4 sene oynadım ardından nebula 4 sene :) suan wow dayım mist of pandaria guzel ama katana yi an axe yi özledim britain bankı bombalamayıda :) ama kesinlikle sphere server olmalı bir cok mmo oynadım ama uo ayrı :)
bende bir ara vindinctus a sardım sonra sıkdı guild tarzı değilde haritada ilerlemeli yeni yerler keşfetmeli oyunlar seviyorum bir ara kalonline çok güzeldi tam sevdiğim tarzdı ordada devamlı hesaplar hacklenip duruyordu birde 6 ay hesabına girmessen hesabını bloke ediyorlardı.
Vay techde ne kadar Ultımacı varmıs.Bende baya oynardım orta okul lıse 5-6 sene oynamısımdır.Tekrar iyi kapanmayacak server bulursam gene oynarım.Macrolarım duruyor.Hatta techden aile guild falan yaparsak güzel olur :)
Macrolar razor için ve script falan lazım kasmak için kimlerde var yaza yazabilicek birileri varmı?
Valla server varsa bende gelirim :)
Yıllar oldu beee, pekte özledim :D
Edit: kapanmayacak server plz yıllarımızı verdik bir hiç uğruna artık zor geliyor :hehe:
Destruction Of Trammel | Ultima Online Shard, UO Server, Ultima Online
Bu serveri buldum arkadaşlar
200+ online li
Sanırım en kalabalık yer, ben başladım ufaktan gelen olursa haber etsin
Rhadamantis ve darkblood desem belkı bılenlerınız duyanlarınız cok olmus dur deyıp elımı bulastırmıyorum 8 sene oynadım gm lık consıder lık yaptım bence lutfen bana dokunmayın halan he sımdı bısmıllah desem 10 kısı toplarım klanıma tekrardan
C++ ve scrıpt yazılır guncel para karsılı taılor blacsmıth ve barbet kıt cıkarılır :) world of uo darkvenue ve daha bırcok server bulundum
hayatımda oynadıgım en güzel oyundur UO. Zamanında FatalWar serwer'ında oynadım NEBULAda GM'lik yaptım. Babam ewde bilgisayarımı param parça etti. NET cafede oynuordum Cafeleri basıp tekme tokat cıkartırdı cocuklk zamanlarımda 1 sene sınıfta kaldım. madde bagımlısı gibi olmstum rüyamda bile kastıgım oluordu sabah kaldıgımda ama ben bunu kasmştım diordum o derece:D babamdan allah razı olsun beni kurtardı bu oyundan. cok zevkli bir oyun abartılmadıkca bence
Ben aktif olarak DoT ta oynuyorum, daha doğrusu arkadaşlar oynuyor bende para kasıyorum :)
Bende ortaokul ve lisede oynadım baya bi dönem. Asgard vardı belki bilen vardır. En keyifle oynadığım serverdı. Elektrik faturasını az kabartmadık bunun için evde iki bilgisayar ile :D :D
Destruction Of Trammel a üye oldum bende. eyy gidi günler eyy :)