o tiryakiler artmış güzel.
Printable View
o tiryakiler artmış güzel.
66kyı geçemiyorum çıldırdım :)
ahmet yapma ilk oynayanlardan sın şimdiye onları ızgara yapmış olmalıydın :D
abi bağlandım resmen işi bıraktım oyunu oynuyorum
DENİZ listede ismini görmek istiyorum.250000 yeterli :D
tamm geliyo bakalım son ne olucak:)
arkadaşlar 80 küsür binlerde bir tank geliyor onu öldüremiyorum arkasından da kim gelse geçiyor doğal olarak. Siz nükleer bomba falanmı kullanıyorsunuz öle bir tane güçlü tank gelince? only groundda en güçlü silah heavy cannon sanırım ?
ben 10-15 kadar atom bombası atıyorum baska türlü çözemedim
Taktik alışverişi yapmak lazım aslında :D
bu iş silahları güncellemeden olmaz 80000 gelmeden silahları artırmaya başlayın cünkü 120000 sonra banamısn demiyorlar hızlarıda bi okadar artıyor.
ben üye oldum türkün gücünü göstercem...madem türksün göster ürksünnn.hep çinliler vardı dedim bizden niye kimse yok...
Tekrar söylüyorum akıllı işi değil bu silahlarımın nerdeyse yarsını en üst level aldım ama nafile sonra elde avuçta ne varsa satıp atoma yatırdık sonu hüsran
http://img53.imageshack.us/img53/6817/adszhf3.png
atomu sıcakacakmıssın ama para yokmuş galiba:D :D
Baya bi silah satıp 10 kere filan atom salladım ama nafile
95 binde kaldım. Nerede hata yapıyoruz acaba? silahları upgrade de ettim ama yemedi :)
http://img57.imageshack.us/img57/9333/oyunya6.jpg
tankları mumkun oldugunca tek sıra tutup labirentleri uzun tutmak lzm bence
elin oglu 192 bin yapmış görmek isterdim dogrusu takdik olarak ne yapıyor...büyük ihtimalle labirentleri yapıp emp yazan yavaslatıcıyı kullanmamız lazım...onu iyi ayarlamak lazım.
-Haritanın kenarında tankların geldiği yerleri emiterlerle tek kare kalacak şekilde daraltın. Orayı kapatırsanız hem trafikleri çok daralır hem de yeni tanklar gönderilirken yer olmadığı için daha geç çıkarlar :D
-Haritanın geri kalanını mümkün olduğunca idareli kullanın ve labirentleri uzun ve tek kare genişliğinde tutun.
-Labirentteki U dönüşlerine emitter yerleştirip sonuna kadar geliştirin. Emitter etrafındaki 8 ayrı kareye darbe vurduğundan aynı anda bir sürü tanka zarar veriyorsunuz. Bu şekilde kulandığınız emitter 7-8 heavy cannon gücünde oluyor. Şarj süresi de canonun bekleme süresiyle aynı.
Ground only 100 K üstü yaparsınız rahat :D