Normal ground only modda sadece ucaklar yok amac soyle olucak en fazla zararı vererek en uzun surede merkeze ulastırmak ve bu yolda en guclu sılahları kullanmak:cool: :D:D
Printable View
tamam uçaklar yok biliyorum ama default mode'a göre daha yavaş puan kazandırıyor. örneğin ben 100k fixed'da ground mode'da 155 harekette (waves) sadece 65bin puan kazandım. ama yukarıda arkadaş 163 harekette 120bin puan kazanmış. hangi modda oynadığını o yüzden sordum. galiba default oynamak gerek çünkü bi yerden sonra 100bin dolar yetmiyor :icon_wack diğer modelarda sakat zaten.
edit: yukarıdaki skorun sahibi sizmişsiniz zaten pardon :D
bir ara çok oynamıştım
şimdi tekrar bulaşmayayım diyorum ama kaşıntı işte :)
bu oyunu açmamak için büyük mücadele veriyorum
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
zor oldu ama pere yetmedi linki düzeltemedim kusura bakmayın
Abi cok yanlıs yapmıssın stratejı olmamıs o alttan gelen kanalı kapat kapanıyor orası hepsını tek bır yol uzerıne sur + flame leri upgrade et abi 5 tane 1. seviye olucagın 2 tane 3. seviye olsun daha cabuk oldurursun agaları dedıgımı yapmıs olsaydın 150 bınlerde fılandın :D
Güncel diyoruz :D:D
10 dakkadır bu konuyu arıyorum forumda:D:D
demekki arama motoru çalışıyor:D
Nerden bulduk arkadaş ya :D yuvadaki jandarma baskınını arıyodum karambole denk geldi dunyayı kurtarmaya ugrasıyoz bu plasma canonn lar niye cıkmıyo oyunun basında 1 kere yaptım yapıs o yapıs :D pulse emitlermi neyse oda cıkmıyo
ya nerden sardık arkadaş :D
3 saattir falan oyunuyorum deli olmak üzereyim :D
Oyun baya sardı benide :)
ya nerden açmışlar bu konuyu:ofk:
deli etti:D
aaaaaaaa yeter artık yaa nerden bulduysam su oyunu :) ben yatıyorum bıktım artık 55 bini geçemedim en sonunda psikoya baglanıp üstüne atom attım kendim patlattım o zımbırtıyı bir daha açmıcam bu oyunuda bu sayfayıda
http://e1201.hizliresim.com/t/j/1up23.jpg
bu konu ortaya çıkınca yokmuş gibi davranıyorum yoksa hayatımdan birkaç saat peşin gidiyor.