tt drifters
şifre techturkey
Printable View
tt drifters
şifre techturkey
gir gir gir gir gir
varmı kimse oynayacak? :)
Bana da bi yardımcı olun, bende geliym beyler.
ya ben driving force gt aldım , bu oyuna adapte edemiyorum nasıl yapıcam ? sola dönerken direksyon hemen kitleniyo sağa dönerken sonuna kadar dönebiliyo , eksen ayarlarını vs. yapamadım , türkçe kaynakta yok internette
var mı oynayacak olan biri tt server açsın oynayak
Merhaba Arkadaşlar.
Şimdi bu oyunu yükledim vede Demo. Geçenlerde girdin Server a uzaklardan bir iki kişiyle takıldım Xf GTI ile :D Tabiki Önden çekiş araba pekte zevkli olmuyor :)
Bunu nasıl S1 yada S2 yapabiliriz.
Ayrıca X nedir Z nedir ? Live For Driftte başka bir oyun mu ? Ne yapacağım :) Bişiler anlatın :)
Online oynayabilmek için ya lisans alıp(sitesinden) s2 yapacaksın ya da online daki demo otomobillerle yetinekcesin.Sadece XF yok XRT'de var demoda,o keyiflidir baya.
X ve Z oyunun sürümleridir.
Life For Drift oyundaki serverlardan birtanesidir,genelde kendi kurduğumuz server olmassa orda dönülür.
var mı oynayan
ben oynuyorum x patch'te
beyler ayrıca drag lapperı olan varsa atabilir mi
Gerçi baya zaman geçti de yazacaktım unuttum Z28 patch için artık tweak var yani aslında çok uzun zamandır var :D ama 1 ay kadar önce çıkan tweakte artık demo da tweak var.. mesela bugün V8 Setup yapalım diyeceksiniz.. biri setup yapıp koyacak server açılacak sonra herkes o setupla girecek tüm serverda v8 araba olacak :D
herkes boşladı lfs yi yok mu oynayan
hadi panpalar yanlamıoz mu
O deilde bende Rfactor ve LFS için Logitech Driving Force GT aldım. Yarın Gelicek kargoyla umarım sekronizasyon sorunu yaşamam yukarıda bir arkadaş adapte edemedim demiş ama :( aklıma kurt düştü şimdi.