Sürekli bir server açıcağınız için yeni konu açıp tek bir link verilirse ve server adıyla şifreside verilirse herkes katılabilir bence link bekliyorum sizlerden :)
Printable View
Demo açılması kötü olur. Size tavsiyem Hamachi server açmanızdır. Demo açarsanız XRG ve XFG' lerle dolaşırsınız. Buda kötü olur XRG' nın dötü kalkmıyor yanlıyamazsınız. XFG' ler ile anca rolling race falan atarsınızki sıkılırsınız. Hamachi Server açarsanız herşeyi yaparsınız. Hamachi server olursa herkeze elimden geldiğince yardımda ederim drift race drag gibi gibi :)
O nasıl oluyor usta anlat o dediğinden yapalım.
Demo server açmakta hiç bir sıkıntı yok. Ben açıyorum şenol arkadaşım açıyor. Çok oynadık :) Ben bi ara LFS Grup Msn Adresine kadar aldım herkez bir arada olsun konuşsun tartışsın anlamında :) Sadece Hamachi indiriceksiniz. LFS Z28 indirip k*ygen ilede S2 moduna sokulduğunda bizimle aynı ortamda olabilirsiniz :)
Demo açarsanız herkes daha kolay ulaşır ve uğraşmaz açar lfsyi server açıksa dalar ve katılır hamachi uğraştırıyomuş gibi geliyo bana hem araba sınırlı olunca herkes difransiyelle uğraşıyor daha iyiyi yakalamak için ben bide araba setupları indirdim Supra ve Gsı var :D
linkler ilk mesaja eklenebilir :)
lfs:
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: renaultfanclublfs+crack,.rar
hamichi:
Hamachi ndir - Download > Gezginler
sınavlar bitsin cuma günü sonra aranıza katılırım :)
Ben kurdum versiyon 0.6B gözüküyor Nasıl Z28 yapıcam?
Hamachi ağı dolu gözüküyor nasıl halledebiliriz ??