uleeeenn harddiskte boş yer olsa 32bit kuracam bölüp ama oda yokki .d
Printable View
uleeeenn harddiskte boş yer olsa 32bit kuracam bölüp ama oda yokki .d
Yokmu normal bi server açan :D
Berkaya rakip pist arıyoruz arkadaşlar :D
Berkay' ın SW' ı beni istemiyo 1 Server' da 2 berkay' a yer yok diyo :D
Aynen patladık 64bit benim de. S2 demo kurdum Z28 paralı mı oluyor?
Z28 para değilde. S2 denilen meret paralı :) Live for Speed - Online racing simulator buradan fiyatına bakabilirsiniz :)
Bir kişi usb modemle çıkıp açsa server yada açan varsa kursa olay tamamdır çok basit ama daha bulunamadı :)
İnat etmeyin kopun gelin 32 Bit kurun :D
32 bit performans kaybı ya :D
32 Bit CANDIR Can :cool: ( çaktırmayın 64 bit' den döndüm sırf bu nalet yüzünden :D Tabi ben 1 tanede yapmıyorum 3-4 klasör var sırf LFS için bende :D Mod LFS, Online, Hamachi vb :D )
ben 6yıl önce öyleydim :D
demodan XRT kalktıgı gun bıraktım bıda oynamadım :D
Valla abicim benim Demo' u bırakmamın tek ve asıl sebebi Demo' daki dengesizlerin ta kendisidir. Çarpar, vurur, kırar, küfür eder, banlar, uyuz eder, laf söyler, laf sokar, kendini DK sanar. Bide en uyuz olduğum şeyde Nickleri hep DriftKing bilmemne king o king bu king :D Çıkıyorum bende King yok oluyo sonra :D Nalet olsun dedim s2 aldım rahatladım :D
param olunca bende alcam :D abi bi normal kursana patch yaptım ama hata vermedi 64 bitde :D denesek bi :D
Normalde kuramıyorumki Demo açıyorum kişi server' a gelince ona hata veriyo sonra tekrar server' a giremiyo almıyor server' a uyuz oldum. Az önce berkayda açtı serverı onunkine girdim aynı hatayı banada verdi ben açtığımda 2 kişiyede verdi. Olmuyo yani beceremedik :D
kurarken tcp socket:bind failed hatasını neden verir?
bişeyi beceremedık ya :D uykum geldı