Kesinlikle güzel olur. Mesele geçen ayın 27 'sinde Demo sunucuda DRAG DAY vardı. Çok güzel geçti. TRTuning Mayıs Sayısındada yer alıcaz. :)
Printable View
Bu Akşam akalım ya, dün doluydu giremedik.
x10 aynarsanız aykut açıcak server. saat belirleyelim
Şimdiden söyleyeyim Nos mos acmayın :o:D
Yarışları raceturkey ya da racesimturkiye gibi olmuyor. O yüzden racesimturiye kapandığından beri lfs ile ilgili Türkiye'de hiç bir siteye üye olmadım olmam da.
Burada yapılan yarışlara katılırım ama daha çok Z sürüm taraftarıyım :) Lisansım var nasıl olsa her türlü yarışa girebilirim.
Edit: Sorularınıza yardımcı olabilirim.
Açık server varmı akalım yan verelim ? :D X10 Gelirim Z de Hamachiden Gelirim ? :D
Çok bilgili diyemem ama 5 yıldır oynuyorum :) Kesinlikle XFG ile başlayın küçük hatchback ile.. Hatta sıkılmam diyorsanız eğitim bölümü var onları tek tek yapın. Direksiyonunuz yok ise mouse öneriyorum. Başta zor gelebilir ama alışınca klavyeden farkını anlarsınız.. Yaklaşık 1 ay kadar mouse la oynamak zorunda kalmıştım da direksiyonum bozulunca o yüzden bunu rahatlıkla söylüyorum :) Zaten S2'de 40 kişilik serverlarda %70'i direksiyon ise %29 mouse %1 de klavyedir. Bazen klavyeyle oynayan insan bile olmuyor :) Zaten hepiniz otomobillerden anlıyorsunuz ama ayar konusunda sıkıntı çekerseniz setupgrid.net'i kullanmanızı tavsiye ederim. Ayar eğer tam olarak sürüş stilinize uymuyorsa kendinize göre biraz güncelleyin ama çok fazla değil :) Zaten bir süre sonra kendi ayarlarınızı yapmaya başlarsınız. Ayrıca başlarda yarış anında 4 tuşuna basıp yarış çizgisini kullanabilirsiniz. Daha sonra kapatıp yapın kendi çizginizi bulun. O zaman daha iyi zamanlar atabilirsiniz.. Biraz fazla konuştum sanki neyse öyle işte :D
Edit: Lisans şu anda yaklaşık 60 liraya denk geliyor ve tadı çok farklı.. Ki hala bekliyoruz ama yakında VW Scirocco ve Rockingham Pisti ve yeni fizikler gelecek. O zaman çok çok daha güzel olacak oyun :)
serverin adı ve ip si ne hadi cs lfs nfs abc bişey oynayalım sıkıldım :D
X10 girelim hadi LFS
Hangi SERVER ? Geliyim bende darlandım artık . Biraz yanlıyalım.
Hadi hakkaeten yabancılarla yarışmaktan imanımız gevreedi biraz dostlarla oynayalım şunu
Ben kurabilirim sanırım isterseniz ?
Kur kur Doush
Valla bnm sürüm Z28 ben bu oyunu uzun zamandır oynuyorum. Son çıkan path ler arasında aman aman bi fark yok neden herkesson sürümü kullanmıyor. Ya netten oynamıyorsunuz yada tweak için sanırım. Ama son sürümde her zmaan fazla server oluyor
Ben Son sürümü oynuyorum genelde ama, burda herkes x10 oynadığı için ayak uyduruorm ben de. :D
Hepsi var bende X,Y,Z.