GEAR dodo vardı Doğan tanıyorum kendisini. benim nick amidumar dı zaman zaman yarışırdık. Sizler kadar iyi değildim o zamanlar sonrada direksiyon filan almıştım hırs yapıp.:D:D Giriyor musunuz GEAR olarak toplanıp gazlıyor musunuz?:)
Printable View
Pek anlamıyorum ama acemi de olsa bi videomuz olsun :D
LFS Launch Control - YouTube
canım çekti
2010'dan beri üyeyim ama bu konunun baslıgındaki anlatım bozuklugunu bulamaıdm :D
Arkadaşlar lfs 0.6 b Lisansını bir türlü kıramadım. Rica etsem elinde 0.6b crack olan varsa PM yoluyla bana atabilirmi? Win 7 kullanıyorum.
Sıkıntıdan ve yeni bilgisayar gelince bir video çekeyim dedim.
Honda Civic Type-R
N/A
261hp / 230nm
850KG
Full Slick Tires
Not: Video' u 1080p izlerseniz kaliteden ödün vermemiş olursunuz :)
Link: LFS Honda Civic Type-R DRAG 12.88sec - YouTube
2006 Yılından beri Lfs geçmişim var 7 yıl oldu S2 lisans sahibiyim.Gear takımını tanıyorum :).Ama bu aralar artık S2 Crackler havada uçtuğu için artık oyunun tadı tuzuda kalmadı.2 Seneden beri VW Scirocco koyucaklardı oyuna +Yeni bir pist gelicekti hala gelicek onun yerine ara güncellemeler çıkıyor sürekli..
Ama artık zevki kaçtı gerçekten yanlış anlama üstünede alınma sakın abi artık demoya giripte seviyesiz insanları görüp moralimi bozmak istemiyorum şahin modu e30modu zart modu zurt modu çıkartılar oyunun tadı kaçtı bütün nerde çoluk çocuk varsa hepsi oyuna daldı.Onun için ayda yılda bir giriyorum s2 servere biraz özlem gideriyorum çıkıyorum...
AA | race serverlarini tek geciyorum bu konuda :)
Eski nick Kaiser Gko benimde :)
Smdi [GR] G.Cenkci
Biri şu oyunu bana yüklesin tüm ayarları için yardım etsin lütfen :D
kaiser zamanının efsane ekibindendir.