Bilmediğimden soruyorum. X in Z den üstünlüğü varmı ?
Bilmediğimden soruyorum. X in Z den üstünlüğü varmı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
üstünlük olarak değilde keyif olarak daha başarılı.eğer lisans almassanız X'te demo araç seçenekleri arasında olan XRT inanılmaz keyifli bir otomobil.Ben X oynarken Z ile işim olmaz diyordum ama şimdide Z oynuyorum,X açtığımda garip gelmeye başladı.Z'nin en çok göze batan olayı debriyaj kaçırmaya başlıyor eğer düzgün kullanmassanız otomobili.X'in en güzel yanı XRT olması ve otomobillerdeki devir kesiciler..
Ama X'te olsa Z'de olsa bana göre bu güne kadar çıkmış gerçeğe en yakın duyguyu yaşatan oyundur.Bu oyundan sonra hiç bir oyun tam anlamıyla keyif vermedi
Vites oranlarından,amortisör sertliklerine,kamber ayarından difransiyel seçeneklerine herşey manuel ve yaptığınız güzel ayarların yarışa ne kadar büyük katkısı olduğunu oynayanlar çok iyi bilirler.X serverda genelde tech'teki arkadaşlar drift yapıyor,aslında race daha keyifli geliyor bana
Eğer varsa şimdi girecek olan bu kadar övmemden sonra oyunu,alabilirim anahtarlarını![]()
walla ben tek başıma oynerken araçların içine ettiğim günleri bilirimvites oranlarıyla bazen çok aşırı oynuyorum 1.vitesde 200 dediğim oluyor
süspansiyon ve kamber olayı çok fena zaten çok iyi oyun bence
![]()
yarım saatliğine gelebilirim x ediziye kitlenicektim ama canım çekti şimdi
![]()
YouTubeDR.ECU
geldim 2 dk ya..
hadi gelin yanlayalım biraz![]()
YouTubeDR.ECU
lfd doluzgd ye girelim..
YouTubeDR.ECU
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)