ulen berkay yanında değilim ki nasıl bileyim. Setup ın var lan seninDur sen dur ben bi elemanlara haber salayım da setupları yollasınlar
![]()
Gel bebişim sana kapımız her zaman açık birde davetiye mi bastırayım yani
Aşşağıda verdiğim adreslerden ekleme yaparsanız size dosyaları vererek aramıza katılmanızı sağlayabilirim
Msn: HeLLsTeaRs4u@hotmail.com
Facebook: /berkay.hocaoglu
Git istediğine haber sal lan, Topla! Tüfekle! Gel lan!huehueuheu
Bu arada 8 yıldan beri oynuyorum Setup kullanmam gayet normal yani yavrum kullanmazsam sıkıntı olur zaten
![]()
bu akşam giriyo muyuz?![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Saat 18'de çarşıya gitcem bugün günlerden KARŞIYAKA !
Saat 21'de de dükkana geçicem 3'e 4'e kadar dükkandayım.
Allahım yarabbim adam video' u öyle bir yapmış ki gelde oyunu oynama, oyuna giripte böyle düz görünce insanın yine morali bozulsada gerçeğe yakın en sağlam similasyon oyunu bence kusursuz LiveForSpeed
Not: Video' u buraya HD olarak koydum ama benden size tavsiye YouTube' dan tam ekran biçiminde 1080p HD olarak izlemeniz
Link: LFS - BMW E30 325i - YouTube
Ya bro, çekmek zor değil uğraşsam ve biraz edit programı üzerinde yardım alsam hallederim ama bilgisayarımın biraz güçlenmesi gerekiyor. Şuan için TurboFXO' u çekerken bile kasmalarım vardı oyunda minimum derecede video' u çekerken bunun olmaması için biraz güçlendirmem gerekiyor![]()
berkay bişeyler yap topla bizi![]()
![]()
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
Server'a gelcek var mı?Drag map açık ?![]()
Ya beyler kusura bakmayin kac gundur pc e oturamiyorum farkindayim haritadan sikildiniz kusura bakmayin. Oturdugumda degistiricem haritayi beyler.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)