sleeping dogs nasıl değermi çekmeye ? değer diyorsan torrent pm alim :D
Printable View
birde ets2 oynayan arkadaşlar bugün itibariyle benim keyler patladı oyuna giremiyorum.. satın almadıysanız sizinkilerde patlayacaktır, çok fazla kaptırmayın kendinizi :D
modern warfare 3 yuklıyım dedım cd den yukleme bıttı sıyah ekranda system 32 dıye bısey cıktı ordan yukelmeye basladı bayadırda suruyo beklıyecekmıyız bunu bu nedir?
Eğer sim tarzı oyun seviyorsanız bunu bir deneyin adamı bayabir meşgul ediyor bazen 1 bölümü 6 saat oynadığımı bilirim şehirdeki otobus tren tramvay metro kısacası taşımacıkla ilgili şirket kurup durakları güzergahları siz belirleyip şirkete para kazandırıyorsunuz oyun içinde görevler var biraz ingilizce istiyor ama oyun dünyada çok tutulduğu için youtube da bölüm videoları mevcut oyunun 2. cıkıcak yakın zamanda
Oyunu burdan indirin 600mb oyun ama çok uzun süreler oynanıyor
Cities In Motion [MULTI4] PC Simuladores Espaol,English,French- GamesTorrents
İnternette güvenlik duvarından oyun exe sini engelleyin diye bir açıklama vardı, şimdi indirdim oynuyorum, bakalım hata olacak mı :)
sleeping dogsu oynamak güzelde bıçaklı kel adamı öldürmek için yarım saat ugraşıp sinir krizi geçirdikten sonra adamın halen yaşıyo olması oyundan sogumama neden oldu.. benmi geçemıyorum yoksa atladıgım bi noktamı var ?
ets de keyleri patlıyan varsa çözüm yolunu buldum yardımcı olabilirim