arkadaşlar aracımın motoruyla biraz oynamak istiyorum neler yapabilirm acaba ? önerilerinizi bekliorum
Printable View
arkadaşlar aracımın motoruyla biraz oynamak istiyorum neler yapabilirm acaba ? önerilerinizi bekliorum
Turbo mu supercharger lımı ?
supercharger lı r53
Heh tam benlik konu :) sc lilere bov takiliyormu ?
alta cai,%16 kasnak yapıyosun çıtırdan keyfıne bakıyosun..
Filtre headers yani komple eksoz %16 veya 17 kasnak sonrada ecu fast :) güzel bir yazılım ile çok zewkli oluyo ilerleyen zamanda bana göre benim fikrim alta v1 intercooler shrick egzantirik kapak port polish ve Methanol basabilirsin kanka ama benimde aklımda olan ilk saydıklarim birde Cooper olduğu için bu parçalar hondalarin iki katı bir fiyatta patliyo ben hala kasnak arıyorum mesela
Alta filtre,ss headers,M7 %16kasnak diye başlayabilirsin mesela. Sonrası araştırmalarına veya isteklerine bağlı olarak geleceği varsa gelir zaten...
mini madness 15% kasnak
Madness MINI Cooper Supercharger Pulley
craven speed cai
R53 Cold Air Intake - CravenSpeed Online
rmw street egzantrik
http://www.revolutionmini.com/
enjektör 450cc
custom headers ve egzoz
methanol kiti
emme ve kapak port polish
en son ecufastte bi yazılım :)
bütçeye göre reçete çıkartabiliriz..
saglıklı araçta ortalama 2bin tl ye +40hp + 25nm kazanılıyor ve aracın dünyası değişiyor
Alacagin para guc siralamasina gore aynen receteyi yaziyorum :)
Kasnak,cai,headers ilk etap.Zaten 25-30 beygiri var net.
Egzantirik,yazilim,gp cooler,enjektor.Ikinci etap.
Bunlarda kesmezse, port polish methanol diye gider :)
p.s ne sanslisin yahu butun "catlak' miniciler konuda..hahaha
bide coil almayı düşünyrm coille yürümede bi sıkıntı olur mu acaba
2 bine kasnak, headers, filtre yi cok rahat yaparsın.. Bunlarda yaklasık 30-35 hp verir:)
akslarda titreme hissediyorsun o da çalışma açısını cok bozdugun için ama huzursuz edecek birşey değil sadece 2. ve 3. viteste 50li 60li suratlerde tam gaz açtığında hissedersin..
2bin tl ye
filtre - 300tl
kasnak - 300tl
headers - 400 - 500tl
ve son 2 susturucudan birinin iptaliyle - 100tl
işçilikte 250 lira tutsa işte rakamlar ortada ve bahsi geçen güçleri elde ediyorsun.