Peugeot 206 Tekleme Sorunsalı...
Arkadaşlar aracımda nedenini anlayamadığım bir sorunla karşı karşıyayım; Aracım Peugeot 206 1.4 benzinli, tiptronik şanzıman, atiker LPG kit uygulanmış, 37k km'de, 1 ay önce 3. yıl rutin bakımları yetkili serviste yapılmış, yine LPG bakımları 1 ay önce yapılıp, LPG filtresi değişmiştir. Kısaca aracımın durumundan bahsettikten sonra gelelim sıkıntımıza; aracımı sabah işe gitmek çalıştırıp yola çıktıktan 5 dk, yaklaşık 6 km sonra, aynı yokuşta 2 kez gaz yemeyerek, verdiğim gazlara tepki vermeyerek stop etti ve tekrar marşa basıp aracı çalıştırmak istediğimde araç marş alıyor fakat devir saati 0,8 rpm'de kalmayıp düşüp, araç tekrar stop ediyordu, tekrar tekrar bastığımda yine aynı şeyler oluyordu. Yaklaşık 10 dakika bekleyip marşa bastığımda sorunsuz şekilde araç çalışıp gaz tepkisinde sıkıntı olmadan yoluna devam ediyordu. Daha önce bı sıkıntıyı yaşadığımda direkt LPG'den şüphlenip LPG ustama götürdüm aracı, inceledi gereken yerlere baktı LPG ile ilgili herşeyin normal göründüğünü, ateşleme ile ilgili bir sıkıntıdan şüphelendiğini, yetkili servise gidip bilgisayara bağlatmamı önerdi, akabinde gidip yetkili serviste bilgisayara bağlandığında ise araçta bir sıkıntı, bir hata okunmadı. Arkadaşlar şimdi bilmek istediğim, bu tür bir sıkıntıyı daha önce yaşayanınız oldu mu, sizce neden kaynaklanabilir, ilgili arkadaşların yardımını bekliyorum, pazartesi günü aracımı yetkili servise incelenmek üzere bırakacağım, cahil bir şekilde gitmek istemiyorum...