kayıp telefonu nasıl buluruz ? çalıyo ama açan yok o saatlerde olduğumuz heryere baktık. bunun prosedürü nedir polise mi gitmek gerekiyo ?
Printable View
kayıp telefonu nasıl buluruz ? çalıyo ama açan yok o saatlerde olduğumuz heryere baktık. bunun prosedürü nedir polise mi gitmek gerekiyo ?
İmei ile polis
çalınsa açık bırakmazlar bence
çalındığı sanmıyorum. oyuzden polise gitsek bile üstüne düşmezler dediler. genede bi şanzımısı deniyelim artık.
sürekli arayın tek şansınız birinin açması
hangisi kayboldu yine
Savcılığa başvurun benimde cihaz kaybolmuştu çalındı diye dilekçe verdim 1 ay içerisinde buldular
kayıpsa polis veya savcılık bakmaz ama kayıp olanı çalıntı diye bildirirseniz de, polis veya savcılık tarafından bulunduğu zaman size karşı bir hukuki bir sorun olabilir.
Sürekli aramada şarjı bitebilir.. En son nerede konuştunuz vs. baktınız mı ?
turkcell nerede uygulaması var , iki turkcelli arasında yapılan bir uygulama. şansını dene. Türkcell timlerden daha detaylı bilgi alabilirsin. Karsındakinin nerde oldğunu msj olarak atıyolar die biliyorum.genelde evliler eşleri yada cocukları için kullanıyor :) ama o uygulama için bir msj geliyor ona evet yazman lazım , belki online olarak onay verebilirlerse işine yarayabilir.
tşkler soruşturim bi hemen.
açıksa hala sinyal den blunur ama polise falan gitmeniz lazım
telefon açıkca sarjını bitirmeden sinyal nerden geliyor oğrenmeye çalışın operatorler bu konuda belki yardımcı olabilir :D