bizim bir plakada çıkdı.. ispark cezası
İSPARK Otopark online plaka borç sorgulama, online plaka borç ödeme
Printable View
bizim bir plakada çıkdı.. ispark cezası
İSPARK Otopark online plaka borç sorgulama, online plaka borç ödeme
08 den kalma bir 4 tl var benim plakada, sultanahmetin oradaki parktaydım, bekledim bekledim eleman yok,arazi.. Onun kıçını mı beklicem deyip gitmiştim, borç duruyor:)
parkın 1 tl oldugu zamanlardan 2009 dan var 1 tl cik :D
tam ceza tarihini nasıl görcez peki benim 2009-2011 arası 14 tl çıktı.detay vermiyo
01.11.2009 / 25.12.2011 34FH6579 13,00 TL 3 parklanma.
Ben arabayı yeni aldım haberim yoktu desem ne olur ? :D
benim 3.20d çıkdı bir ceza sonatada çıkmadı çok şaşırdım en çok sonatayı kullanıyorum.. birde corvette var c5 ondada çıkmadı onda zaten çıksa mucize olurdu arabayı garajdan çıkartamıyoruz :))
Benim Beşiktaştaki evin kapısında kesilmiş 2.5 milyar ceza vardı.
Ödemedim, hiçbir zaman da ödemeyeceğim.
benım toyotada da vardı aracı sattım bırsey olmadı sırket aracındada var onuda odemıyolar :)
Ödemeyince tahsil edilmiyor şuan zaten satışa vs engel de degil ama, 3-5 kuruş için birinde hak bırakmak da cok saçma geliyor, ödemek lazım.
satarken satmanıza bir mani yokmuş.. trafik ogs cezası gibi değilmiş ama yakında onada bağlarlar kesin yolucaklarya milleti.
2 lira borcum varmış benimde kıclarından uyduruyorlar resmen
Evinin önü isparkda doğaldır 365 gün her gün 5 tl desen hesap et .. bir yılda zaten 2 milyara yakın para eder.. ama benim bildiğim isparkın evinin önünde olanlara özel bir izin gibi bir şeyi vardı belediyeden gidip çıkartıyordunuz
benim teyzemde yeşilyurtta oturur evinin önü ispark belediyeden bir kağıt izin gibi bir şey çıkarttı bizim yiğen evin önüne kendilerine ait bir araba para ödemeden park edebiliyor..
o plakaya ceza kesilsede ödenmiyor düşülüyor.. tek yapmanız gereken orda oturduğunuzu ibraz etmek oda kolay bir ikametgah aldınızmı tamamdır herhalde..
yaptıkları yasal degil ki nasıl tedarik için zorlayacaklar
bu satışı engellemıyor dımı
bana ücretsiz , en azından ayda 10 defa , turkcell platinum :)
Valla çok ödedim de ona rağmen 2.5 milyar ceza çıktı.
Zaten kapıdaki isparkcı 10 liralık megane1 ile ise basladı, sonra megane2 aldı sonra caddy falan filan...Düsün iste nasıl yiyorlar, adam 1 sene icinde 10 liralık arabadan 40binlik arabaya atladı :)
Allahtan 7 aydır ataköydeki evdeyim de bunlarla ugrasmıyorum.
Satışı vs engellemez dostlar. Şimdilik yani enazından :)