arkadaslar aracımda yüksek sıkıştırma piston war aracı turbolucagım için sıkıştırması düsük piston gerekiyormus elinde olan war sa yüksek sıkıstırmalarla takasta edebilir bide önerilerinizi bekliyorum ..
Printable View
arkadaslar aracımda yüksek sıkıştırma piston war aracı turbolucagım için sıkıştırması düsük piston gerekiyormus elinde olan war sa yüksek sıkıstırmalarla takasta edebilir bide önerilerinizi bekliyorum ..
kardeşim 150 tl ye vitara piston alıyorsun 400 hp ye kadar dayanıyor 75mm pistonlar sıkıntısız uyuyor pim delikleride tam uyuyor he 4 tanesi 150 tl dir.
bence doğru düzgün bi piston alın.... önemsiz bişey değil sonuçta piston bu...
Arkadaşın dediği vitara marka piston fiyatıda 150 lira falan değil ebay fiyatı bile kol piston 600dolar civarı olması gerek hatırladığım kadarıyla ama forget yada cp derim ben..
Viş 150*4=600 lira ne güzel dünya
arkadaslar cok sagolun bi takım vitara buldum onları bi takalım bakalım :D ne olcak sonrasıı
bulduğunuz pistonlar gerçekten 150tl mi :)
araştırın vitara pistonun yapısına bakın etekteki delik yapılarına çukuruna malzemesıne sonra konuşun illa 1000 tl pistona gerek yok bu arkadaş en fazla görse görse 300-350 hp görür ki çok rahat piston kaldırıyor sitelerde 400 hp ye dayandıgını yazıyor suan bulamadım daha önce takıldı uygulandı sıkıntı cıkmadı.
JE TAk derim ben..
d16 nın derdi kollar zaten kürdan gibi :)
pompa derken yağ pompasımı - benzin pompasımı anlamadım
2. el düşünürsen elimde var
fiyat uygunsa neden olmasın mustafa abii :D
mal burada nezaman istersen gel gör
bu arada bendekiler cp marka kullanılabilir durumda istersen gel bı bak uyguna verırım
pazartesi salı ugrarım abi yanına