Honda Civic 1.6 VTEC Sport 2005 Model 21.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 68122267
arkadaslar ben bu arac ıcın 450km yapıp hüsrana ugradım. hem arac hemde arac sahıbının tavırları yuzunden arac sahıbınde ılk dakıkadan ıtıbaren bı sıkıntı kasıntı sankı aracı bıze bedavaya verecek.kaputu acmak ıcın 1,000 naz eden tavırlar.... aracın sag aırbag salllanıor ( bakamadım acıkmı dıe )direksıon sımıdı ve vites topuzu yıpranmıs arka koltuklarda sıgara yanıgı var. sag şase de garip bi kaportacı tarafından meges cekilmiş. sag kapıda cekıç izlerı gözle bakıldıgında bıle farkedılıyor. arka bagajda cöküntüler var ( bagaj kapagını acamadım) arka tampon kırık ortasında büyük bi bölgeye macun cekılmıs ve boyanmaya calsıılmıs. arac kısacası renk cümbüşü olmus... aracı almazsanız almayın bakacaksanız bakın işim var gücüm var sizinlemı ugrasıcam kelımelerını ben yanımda getirdiğim eşim ile duydun... bende artık sınırlenıp İŞİNE bak dedim... ve Beylikdüzü'nde ortada kaldık. böyle ahlaksız ınsanlarla alışveriş yapmamanız dileği ile....