ankaralı abilerim arkdaşlarm 2-3 gün önce ankaraya gttik araç almaya.biraz takılalım dedik, bu nasıl bi eğlenme şeklidir:D:D:D
sarı tutku diyorum başka bişey demiyorum:D
Printable View
ankaralı abilerim arkdaşlarm 2-3 gün önce ankaraya gttik araç almaya.biraz takılalım dedik, bu nasıl bi eğlenme şeklidir:D:D:D
sarı tutku diyorum başka bişey demiyorum:D
hhahaha tamamdır bundan sonra sık sık gelip gidersiniz artık
Ankara'nın pavyonu eğlendirir adamı :)
ilk ve son kez gitmiş olursunuz inşallah
ahahaha:Dkaç paranızı aldı yelloz söyle bakalım:D50 den aşagı elini bile kaldırmaz o:D
yok izlemekle yetindik biz:D 4 tane mekan gezdik ama onun takıldığı mekan en güzeliydi.
06 pavyona gittim spor giyinip tum gozler bendeydi :D
Ama bi hatun vardi,nasil dustu oraya yuregim parcalandi yaa,uzerinde eflatun saten bi elbise esmer balik etli,Allah'im bune guzelliktir.Bafilemeye kiyamam yeminle,mukemmel biseydi halen unutamiyorum onu:(
burda edirnede o kadar yeyip içiceksin 500den aşağı çıkamazsın orda 170 tl para verdik.
walla cok kötü geçiriyolar ama işte eğleniyon pawyonda cok kaynak oluyo :D hele bide sazcı kaynaksaa tamam :D 70liği 150 den aşşağı geçirmiyolar ara sıra gidecen cok gidince bağımlı oluyo insan :)
Size insafli davranmislar bence :D
mekanda siviller vardı o zaman:)yoksa o hesap cok farklı gelirdi emin ol;)
diğer 3 yerde de 25 er lira verdik 3tane biraya.
ankarada gidilecekse en kral mekan kontesdir tek geçerim :D direk elitlik akıyor
O sarı tutkuya öldü falan diyorlardı 2 pavyon paylaşamamış bunu arada kaynamış falan.Kolpa habermiş demek :D