Arkadaşlar geçen seferki konuda hatırlarsanız çukura düşmüştüm ve aracım çalışmamıştı falan bu konuyla ilgili bilgilerinizi aktarmıştınız bende sorunu öğrenince yazacağımı söylemiştim malesef motor yatak sarmış..
Printable View
Arkadaşlar geçen seferki konuda hatırlarsanız çukura düşmüştüm ve aracım çalışmamıştı falan bu konuyla ilgili bilgilerinizi aktarmıştınız bende sorunu öğrenince yazacağımı söylemiştim malesef motor yatak sarmış..
geçmiş olsun inş. çabuk halledersin Allah yardım eder..
Geçmiş olsun üzücü bi durum.
Herşeyde vardır bi hayır.
İnşallah bir an önce halledersiniz sorunu.
Karter mağdurusun yani... Yağ lamban yanmadı mı?
Geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun, umarım kısa zamanda halolur.
dostum geçmiş olsun.beklediğimiz gibi küçük bi sorun olmaması üzücü
geçmiş olsun..
Gecmis olsun buyuk sanssizlik olmus
geçmiş olsun ...
Geçmiş olsun..Karteri mi deldin acaba..
valla üzüldüm bende şimdi. vardır bir hayır. imkan varsa toplarken biraz extra bişiler yap, piston egzantrik felan. en azından keiyfli olur. ve bana kalırsa motordan sonra lpg yi sök. hatta motoru yaptırmadan sök ki hiç kullanmayasın :) öbür türlü dürter şeytan.
Cok gecmis olsun
geçmiş olsun yag lambası yanmış olması lazım ama gözden kaçmış heralde ulan okan kartere slkon yapmıştık ogün slikonlu baya binmiştin:D
[QUOTE=F4R;5577850]valla üzüldüm bende şimdi. vardır bir hayır. imkan varsa toplarken biraz extra bişiler yap, piston egzantrik felan. en azından keiyfli olur. ve bana kalırsa motordan sonra lpg yi sök. hatta motoru yaptırmadan sök ki hiç kullanmayasın :) öbür türlü dürter şeytan.[/QUOT
herkeze çok teşekkür ederim.. valla aracı ege tuninge mustafa abiye bıraktım revize edecek ama extra bişeyler bende düşünüyorum bu arada bende lpg yok zaten araca yapçağım en son şey lpg olur o nerden çıktı abi yha:)
Forged kol piston girin araca bari ileriye yönelik olur egzantrik vesaire takmasanız bile.
Büyük geçmiş olsun...
[QUOTE=35v7005;5578329]kusura bakma ben başka araçla karıştırdım sanırım. o zaman süper :) kafana takma illaki yapılır, imkanın varsa arkadaşlarında dediği gibi biraz yükle, piston egzantrik felan. yoksada ne yaparsan yap kesinlikle orjinal parça kullan. tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kardeşim.
geçmiş olsun, 35 huk 77 miydi aracınız?