1600 liraya kadar tavsiye edebileceginiz en iyi laptop hangisidir oyun vs her isimi gorecek simdiden tesekkurler cevaplar icin
Printable View
1600 liraya kadar tavsiye edebileceginiz en iyi laptop hangisidir oyun vs her isimi gorecek simdiden tesekkurler cevaplar icin
onursümer yardımcı olur bu konuda ;)
yeni aldım şuan için memnunum tavsiye ederim
en ucuz Dell Inspiron 5110-B43B65 Dizst Bilgisayar / Tanabilir Bilgisayar, Notebook, Laptop Advantage kredi kart 12 ay taksitli fiyat akakce.com'da
konuyu açtıgınız isabetli olmuş. takipdeyim
Oyun öncelikliyse lenovo y570 e bakın.Oyun harici , şarj süresi , hafiflik , ısınma azlığı , incelik ve donanım önemliyse acer 4830tg öneririm.
evet şu son zamanlarda yeni çıkan en iyi fiyat performans cihazı
lenovo Y570 diyebilirim
hem kasa kalite tasarım hemde performans olarak en uygun fiyatlı cihaz diyebilirim
kampanya kollayıp uygun fiyata alınabilir
aman ya aman , lenovo y560 aldım , 1 seneyi yeni geçti attım kenara kullanmıyorum bile , ısınıp kapanmalar , sürekli kronik ekran kartıyla ilgili arızalar , aptal mousepad , ultra ilgisiz ve adi servis , daha 2. ayından helva gibi oldu ekranı falan düz duramıycak neredeyse o derece sallanıyor , ekranı tutan pimler 3 defa kırıldı ki çok hassas kullanırım , laptop gibi değil koy masaya klavye mouse bağla ekrana da hiç dokunma altına da fan koy ancak öyle kullanılır..para verdiğimi hatırlayıp sinirlenmemek için kullanmıyorum resmen , yazık günah 500 tl de olsa değmez o kasaya..
Gerçi bu bütçeye uygun değil ama genel olarak fiyatına göre en iyi performansı veren laptoplar:
Monster
Guncel arkadaslar bgun yarin alacaz lenovo y 570 2.300 butceyi asiyor
bu seride ekrankartı ısınma dışında bi şikayet duymamıştım
ısınma sorunuda çok ince tasarlandığından dolayı problem oluyordu ama onuda çozmuşlerdi en son modellerde
garantisi devam ediyorsa hiç peşini bırakma servise gonder çozmeleri gerekiyor
ya ediyor da ilgisizlerdi , belki denerim şansımı bir daha..teşekkür ederim :)
bnde takipteyim kız arkadaşıma alıcaz ankarada bu fiyat aralıgında
Haftasonu Vatan bilgisayarın %25 indirim kampanyasıyla Lenovo Y570 aldım; İ7 işlemcili, 6 gb ram, 750gb hard disk, 2 gb Nvidia GT555 ekran kartlı olan versiyonundan. Kampanya fiyatı ile 1742 TL'ye geldi. Bence Vatan'ın haftasonu kampanyalarını takip etmeni öneririm, aceleye gelmiyor bu işler. İlk bilgisayarı almayı düşündüğümde az kalsın 1900 küsürlü rakamlara Casper alıyordum, biraz beklemek ve araştırmak menfaatime oldu açıkçası...
1400e experin 8 gb ram i7 2.2 750gb yada 1 tb harddiskli 1 gb nvidia ekran kartli bi.modelini.bulduk 2 3 gune gelecek insallah
laptopta sadece donanım degil klavye ergonamisine çok dikkat edin derim.. almayı düşündüğünüz modeli önce bir test ederseniz bir iki paragraf yazı yazarsanız iyi olur bence.. sonradan klayveye sövmeyin :D
VATAN COMPUTER - EXPER - NRK4E CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-1TB-15.6"-1GB GT520M-DVD/RW-CAM-BT-W7PRE - Notebook
şu laptopu 1.400e buldum klavyesi falan rahat tavsiye ederim
13-14 inç ekrana sahip, 2 kg'ı geçmeyen, taşınması kolay, performansı iyi düzeyde bir laptop tavisye eder misiniz?