Honda Accord 2.0 Sport 2005 Model 34.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 75408800
güvenebilir miyiz ?
Printable View
expertiz konusunda son derece titizler....her önüne gelen 2.el aracı satın almazlar....
almayın abi babanızın galeriside olsa alın götürün gösterin kendi güvendiginiz bi yere... hele ki mutluhan s2k lara nelere yaptıklarını yazmaya baslasak buraya sığmaz kaldı ki dger araclarada yapıuyorlardır.
benim sattığım s2000i mutluhana götürdük ön kaputu boyalı camurlugu boyalı dediler (ön kaput alımınyum boya makınası tutup ölçtüler) alıcak arkadaş almaktan vazgeçti bütün günümü yediler artı adama rezil olduk.. yalancı cıktık..
sattığım arkadaş aldı maslak sanayide kendi ustasına gösterdi arabada boya cıkmadı ..
Baktirip al derim ama gozun kapali alma sakin 2. El bir araba ve galeride
Tabiki göstermek gerekir ama öğrenmek istediğim km yi düşürürler mi, boya yok derler mi ki boya işine ahmet açıklık getirdi, km işini de yapıyolar mıdır diye düşünüyorum.
işte Mutluhan'dan alınır mı diye özellikle belirttim. Dediğin doğru ama, herkes dolandırıcı oldu sahibinden.com çıktıgından beri :D Tşkler ahmet
olm caddenin sonuna kdr gidip geliyo ztn. başka yaptığı yol yok. gerisi bende :D face'ten araba yolladım bide ona baksana.
edit. buraya da koyiim aracı. belki gören duyan bilen vardır :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57624262/detay
accord istiyorsanız şuna bakın derim ;)
Honda Accord 2.0 Sport 2003 Model 36.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61553124
bu devirde kimseye güven yok güvendiginiz yerlere baktirin
Şuanki aracım 2008 model. max 2005 2006 a düşerim. Tşkler
bro hani arkadan itişli arıyordun. eminmisin accord konusunda¿?
moruk istiyorumda araba bul ozmn :D 2005 2006 nın altına inme. km de max 80 90k olması lazım.. tek olabilite araç 1 serisi..
fiyat 35 mi max?