-
WRX-STI sorgusu
Arkadaşlar kuzenim çok yakında ucuz yollu bir WRX-STI almak istiyor. Stock kullanmak istiyor daha çok, yükleme işine de ileride araca alıştıktan sonra girecek. Aklımızda 2 ilan var zaten iki ilanda piyasasının en ucuz 2 aracı. başka ilan, referanslı araç, gc8 düşünmüyoruz. sadece bu 2 ilanı düşünüyoruz.
Vereceğim ilanlara dair bilgisi olan var mı ? araçların durumu nedir, yürüyeni-motoru nedir, şu an stock olarak kullanılabilir mi, masrafları varmıdır ? elbette sorgulayanlar olmuştur daha önceden.bildiğiniz herşeyi yazabilirseniz çok memnun kalacağız.
cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 34.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 74115637
Subaru Impreza 2.0 WRX 2003 Model 34.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 51791430
-
panpa sti aylardır duruyo orda 35500 fiyat vardı düşmüş 1000 lira,günahını almayalım da temiz olsa satılırdı kesin :/
-
panpa hasar kaydı dediği kaporta hasarı, komple boyası ise harbiden sorun yok bizim için. yürüyeninde motorunda bir sıkıntısı olmasın da. ufak tefek sıkıntısı varsa da yaptıracak kuzen ve stock halde binecek. bu şekilde ne gibi sorun çıkarabilir ki :) varsa aklında sıkıntı çıkarabilecek bir problem söylemeni isterim ki onları da düşünelim :)
-
yoo sıkıntıdan ziyade kaporta biraz cansız gözüküyo zaten bu tür araçlarda pekte önemli değil motor ve yürüyende sorun olmadıkça tabi büyük kaza olmadıkça bide,ufak tefek şeyler olur ama gösterin yine de panpa,jettayı almadan önce aklımdaydı bu araç benim ama vazgeçtim açıkçası.
-
sağolasın abi :) peki wrx için ne düşünüyorsun ona dair bilgin var mı ?
-
belirteyim yanlıs hatırlıyo olabilirim,
siyahın büyük meblalı bi hasar kaydı vardı hatırladığım kadarıyla, kaportada pek iç açıcı durmuyomuş duydugum kadar. Typer ile takas göndermişti ama sorunca böyle dediler vazgeçtik. Ama tekrar belirteyim yanlıs hatırlıyo olabilirim. bu bug olmayabilir.
-
sti sahipleri yazsa ne kadar güzel olurdu yahu,sti'mız da yok ki içini dışını bilmiyoruz tecrübemiz yok görenler yazar mutlaka :D
-
valla ben kendime sti alırken bodoslama dalmıştım bana sorun çıkarmıştı sonra, baştan sorguluyorum artık. Umarım detaylı bilgiyi alabiliriz en kısa sürede.
-
İlandaki WRX eğer araçları karıştırmıyosam 2 sene önce 34 plakalı ve arka kapı ve çamurlukta ufak bi vuruk vardı ve boyanması gerekiyordu. Bilkentte birisi satıyodu, siteden AhmetG götürüp gösterdi pazarlığını falan da yaptı ama sonra şahsi sebeplerden vazgeçmişti. O vazgeçince ben müşteri oldum ama ben arayana kadar araç satılmıştı. Ahmet'in bana söylediği araçta sorun olmadığı sadece triger değişeceğiydi o zaman.
-
siyah olan araç sağ alttan kaldırıma çıkıyor alttaraf olduğu gibi değişiyor hasar kaydı çok var ama biraz experin para yemesinden kaynaklanıyor arabada bi sağ çamurluk değişik onun dışında değişen yok arabada öğle kötü denecek bi araç değil sadece hasar kaydından korkulduğu için satılmadı heralde o araç pert kaydı yok aracın ben özellikle sordum. ikincisi mavi araç arka kapı ve bagaj içiyle oynanmış ve yapılmış 5 parçadada boya var bunlar bildiğim kesin net bilgiler ama bakmadan tabi birşey sölenemez
-
2003 model olanın ilanı epeydir duruyor. almaya niyetiniz varsa iyi bir subaru ustasına götürün...
-
siyahın 38 000 tl lık bı hasar kaydı var. kaportası gercekten sıkıntısız arac hasarı sağ alttaRAftan aldı dıyebılıyorum sanzuman dif. vs. vs. PERT KAYDI YOK- HASAR KAYDI GÖZÜKÜYO SADECE.
-
artık pert kaydı değil hasar bedeli yazmakta
-
Araclar belliki kazali, istanbulda dogan usta yada cemal usta, ankara tork garaj, izmir kemal usta bunlara bulundugunuz yere hangisi yakinsa gosterin. Bu tip arac kazasiz bulmak zor motor acilmamis bulmak neredeyse imkansiz gibi ve cebinizde de bir bu kadar nakit paraniz olsun derim:-)