-
Kiralık Audi TT
Audi TT almayı düşünüyoruz, 1.8 tfsi (160 ps sanırım) mı yoksa 2.0 tfsi (211 ps sanırım) arasında hangisini tercih etmemiz gerekiyor,konfor, performansi yakıt ve diğer açılardan değerlendirmek istersek ne gibi yorumlar yapılabilir?İşe gidip gelinecek ancak performans beklentimiz ön planda?Bir de sanırım 1.8 ler manuel 2.0 lar ise hep otomatik?
EDİT: Arkadaşlar bugün baya bir arayış içindeydik ancak kiralık tt bulamadık.Yarın için(2 günlüğüne) kiralamak istiyoruz acaba yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır bize?TT almayı düşünüyoruz ancak öncesinde 1-2 gün kullanıp fikir edinmek istiyoruz?
-
Performans beklentisi söz konusuysa tabikide 2.0 tfsi alınmalı.Quattrolar s-tronic,önden çekerlerinde düz vites de var.
-
Teşekkürler.Başka yorum yok sanırım :)
-
Kiralık audi tt arıyoruz yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır?
-
1.8 TFSI 2011 modellerde var. Performans olarak beklentiye bağlı çok ağır kalmaz ama uçup kaçmaz. Yazılımla belki keyifli hale gelebilir.
2.0 TFSI quattro lar 211 lik k04 turbolu modeli
2.0TFSI önden çekişli alırsanız 200 hp k03s turbolu modelidir. iki seçenektede s-stronic şanzıman seçeneği mevcut.
-
Güzel bilgiler için teşekkürler peki yakıtı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?Bir de kiralık bulabilseydik iyi olacaktı.
-
Ben test etme firsati buldum. S2000 mi Audi TT mi arasinda cok gittim geldim. TT alacaktim temizleri 80 den basliyor. Satisi ikinci eli cok sikintili. Elden cok zor cikiyor araba. Motor olarak 2.0 tfsi onden cekerli olaninin yazilim DP egzoz cai olanina bindim. Gercekten tork olarak cok keyifli oluyor alet. Cocugun bana soyledigi saglikli M3 lere 4-5 boy aciyormus ki bana biraz zor gibi geldi. Ama gidisi tatminkar. Duydugum kadari ile 211hp quattro olanlari 200 hp onden cekerlilerle hemen hemen ayni yuruyormus.