arkadaşlar corsa opc lerden türkiye de kaç tane var ? pek fazla tutulmamasının sebebi nedir belli bir kronik sıkıntısı mı var tamamen bilmediğimden soruyorum ?
Printable View
arkadaşlar corsa opc lerden türkiye de kaç tane var ? pek fazla tutulmamasının sebebi nedir belli bir kronik sıkıntısı mı var tamamen bilmediğimden soruyorum ?
yokmu bilen yardımcı olucak ?
Demekki yok :)
Bildiğim bir kronik sıkıntısı yok.Yürüyüşü tatmin etmedi sanırım çoğu kişiyi.
İnsanlar o segmentteki araca o paraları da vermek istemiyor olabilirler 58,000 civarıydı sanırım.
Ben haksızlık yapıldığını düşünüyorum Clio 3 sport ile birlikte.
Sıkıntı şu araba yanlış zamanda piyasaya çıktı. Artık hothatch diye bir kavram kalmadı. O nedenle tutulmadı.
almaya nıyetlendıgımde tr de yokdu 3-4 ay da anca gelır dedıler yıl 2008 dı sanırım herkez aynı seyı yasadı arabadan sogudu yoksa parasını halk eden bır arac bence yakından ıncelemısdım almaya nıyetlendıgımde 46-48k cıvarıydı fıyatları
yakın bi arkadasımda var denizlide sıkıntısız biniyor benimde çok hosuma gidiyor 3 yıldır hiç bi sorun cıkarmadı yürüşüyüde bence gayet tatmin edici . tutulmamasının sebebi sipariş üzerine geliyor arkadasımda 3 ay falan beklemişti . siteye kendisi üye zaten görürse yazar.
fiyat yönünden tutulmuyor olabilir..yoksa gayet tatminkar bir araç diye düşünüyorum..
Bence sorularının cevabı .::EmrE::. nickli arkadasta
Tutulmadi degil cok sinirli sayida geldi bende cok istemistim gelmedigi icin
Fn2 almistim. Dusunuyorsan su an aydin Opel bayiisinde sari var bir tane
Ben sırf merakımdan 2 hafta önce felan opel bayisine gittim. Hiç opsiyon felan bişey eklemedim fiyat ne kadar corsa opc olarak araç var mı dedim. Siparişle gelecek fiyatta 69.000 tl dediler. Siz o arabayı biraz zor satarsınız diyip çıktım. :D
yalnız opel corsa opc de 2 cesıt var hangısını baktınız bılemıyorum ama opc nunburnıng mı 216 bg mı olanı var bırde opc 192 lık var :) fıyatları farklıdır!
ucmus ozaman rakamlar degmez :D 2 cı elde cok cesıt araba var :) 47 bıne satıyorlardı 6 ay evvelıne kadar ozaman astra j opc kım bılır kac olur 260 bg 100 bın cıvarıdır :D belkıde gecer!
arkadaşların dediği gibi özel sipariş bir araç olduğu için sınırlı sayıda...
54-58 arası günümüz piyasasına göre mantıklı bir araç ve sonuna kadar parasını hak ediyor...
sorunsuz sıkıntısız binilebilecek bir araç bence...