arkadaşlar ev arkadasıma bu aracı almayı dusunuyoruz .aracı bılen varmıdır.:D
Citroën DS3 1.6 THP 2011 Model 39.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 69881778
Printable View
arkadaşlar ev arkadasıma bu aracı almayı dusunuyoruz .aracı bılen varmıdır.:D
Citroën DS3 1.6 THP 2011 Model 39.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 69881778
atatürk mahallesindeydi bu araç pırıl pırıl.
hatta hasan celal güzel i.ö.o. karşısındaydı tam olarak. :)
güvenebilirsiniz, şöyleki rst temiz araç satar.
Arac ben bildim bileli rst galeride. gizel gorunuyor ama baktirmak.lazim tabiki.
Bir tane daha sari renkli ds3 vardi 3 4 el degistirdi hatta antep'te bir sahibinde kazasi vardi ogrenip yazarim o mu degil mi diye
Umit donerin arabasiydi dikkat ettiysen arkasinda logosu vardi daha sonra sattilar 1 2 daha el degistirdi citroen servisinde tanidigim bir arkadasim var ona soracagim birazdan
Ayrica beyaz renk mavi tavanli var dusunurseniz boya kaza yok sadece hafta sonu kullaniyoruz
şimdi aradım sordum o araçmış fakat kazası hakkında tam olarak bilgimiz yok 5 - 6 el değiştirdi araç antepte son olarak rst gallery de buradaki servis yakın arkadaşımın eğer gelirsen yardımcı oluruz her türlü ds3 var elimizde :D
evet dediğim araç ümit dönerin eski aracı bu :) son durumu hakkında kesin bilgi yok şu an tek bildiğim fazla el değiştirmiş olması yakından gidip incelemek gerek
2011 model 11,000 km de 5-6 el degıstırmıs cok ılgınc :)
ümit döner ı tanıyan arkadaslar detaylı bılgı ögrene bılırmı herhangı bır sorunu falan varmı..
Hocam arabanın hiçbir sorunu yok. Ben bakmıştım arabaya daha önce boyasızdı. Sıfır gibi bir arabaydı 5-6 el değişme muhabbetine gelince araba hep yerinde durdu.( Alan biraz binip bir kaç gün bir hafta 10gün gibi süreler bunlar) kar amaçlı aldı verdiler takas ettiler filan araba iyidir.