-
önemli Drag Toplantisi
Son günlerde yoğun olarak tartışılan, federasyon drag kurallarını konuşmak, ortak karar almak ve alınan kararı federasyona iletmek üzere Ankara' da bir toplantı düzenlenecektir. Toplantı günü, 3 şubat pazar olarak belirlenmiştir. Toplantı saati ve yeri katılımcı durumlarına göre daha sonra duyurulacaktır.
Mevcut durum üzerinde fikri olanları, söyleyecek bir çift lafı olanları yada aramızda olmak isteyenleri toplantıya bekliyoruz.
Katılmak isteyen arkadaşların, bu forumdan yada 397 55 57 numaralı telefondan bildirimde bulunmalarını rica ediyorum.
ANKARA DRAG KULÜBÜ
ERKAN ERDALI
-
erkan abi tarih olarak antalyalı arkaşlara 10 şubat uyuyormuş isterseniz başlığı değiştirelim.
-
10 şubat da olabilir. Diğer arkadaşladan da fikirlerini alalım. Tarihi değiştirebiliriz.
-
istanbulda 10 şubata geliyor
bir aksilik olmaz ise istanbuldan şu anda gecen sezon yarışan Ben (hilmi) cemal abi ve angel cengiz katılcak
tabi bu grubun içine başkaları da katılabilir
-
antalya ekibide 10 şubatta gelicek serdar onların adına yazıyordu (sarı s2k) afrikaya gitti 8 şubatta dönüyor ve Serdar, Selahattin , Emrah, Erkan abi 10 şubatta Ankara'da olucaklar.
-
evet erkan abi antalya olarak da 10 şubat bize uygun tarihi o zamana alalım
-
gusel gusel bıseyler oluyo sanırım...helal olsun sıze...
-
böyle bir toplantı iyi olacaktır...yoksa bu sene kimse katılmayı düşünmüyo...
-
tabiki boyle organize olmak faaydalı hepimiz için..
-
aslında çok gelmek isterim fakat tamda bizim bi işin bitiş tarihine geliyor
-
10 subatta mınıkslerle ordayım
-
10 Şbt. Benim ankaradan sunroof almam gerekiyor uçakla gitmeyi düşünüyorum.Kısmet olursa bende katılabilirim. Tr nin katılımı en yüksek drag'ı 13 mart yarışlarını düzenleyenlerden biri olarak. Sizleri dinlemek isterim.
-
Genel istek üzerine toplantı tarihi 10 Şubat 2008 pazar olarak kararlaştırılmıştır.
Toplantı yeri : İLCİ OTEL GMK bulvarı no:135 Tandoğan Ankara
Saat : 11:00
Toplantıya katılacakların buradan yada 397 55 57 numaralı kulüp telefonundan bildirimde bulunmaları, toplantı organizasyonu açısından önemlidir.
Saygılarımla
Erkan ERDALI
-
İstanbuldan kesin gelenler
Hilmi - Ahmet (miniks)
Angel cengiz
Gürsel (GRS)
Oz'
-
Erkan abi,öncelikle yaptığınız organizasyon için teşekkürler.
Sizin gibi yıllarını bu işe vermiş büyüklerimizle sonuç alabileceğimizi düşünmekteyim.
(''Toplantıya katılacaklar buradan bildirebilirler'' dediğiniz için alta isimleri yazıyorum,umarım yanlış anlaşılmaz.)
*İlker Yılmaz,(sınıf 6)
*Serbülent Demir,(sınıf 4)
*Mehmet Samancı,(sınıf 4)
*Dr.Bülent Aydın,(sınıf 4)
*Murat Şenceol.(sınıf 4)
-
satılmış yiğit
ahmet bayır
tanju nayır
tohan soyhan
sınıf 3
Antalyalı arkadaşlar 3 veya 4 kişi geliyorlarmış
-
toplantımıza az kaldı tüm yarışçı arkadaşları bekliyoruz
ayrıca önerimi değerlendirip bu toplantıyı düzeneldiği için erkan abiye, ve katılacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.güzel bir pazar olacak
-
mınıkslerım gelın yemek bızden:)
-
geliyoruz bi aksilik olmazsa inşallah