-
boost saati SORUNU
Arkadaşlar greddy marka bosst saatim şu sıralar kafasına göre ölçmeye başladı sebebi ne olabilir acaba ?
Araç yazlıkta olduğu için akşama kadar güneş altında kalıyor kafası filen bulanmış olabilirmi :D ilk kontakta seramoni yapmıyor bazen stop edene kadar hiç çalışmıyor bazende seyir esnasında birde çalışmaya başlıyor :)
-
beni emekli et artık diyo olabilir:)
-
Abi arabaya yazık "akşama kadar güneş altında kalıyor" diyorsun o boyadan bir kaç sene sonra hayırmı gelir ? Lastik&Plastik aksamada zarar.Carrefour da görmüştüm 4 metal direği ve üstünde muşambası var ve fiyatları çok uygun öyle bir şey al en azından.
-
yok güneş altında derken direk güneş ışığına maruz değil üstüne özel olarak çarşafçıdan çarşaf kestirdim dört ucunada don lastiği diktirdim sabitlemek için :D
-
Göstergen malulen emekli olmuş..
-
Cansever - İsyanım Var - YouTube
saatinden sana gelsin bu parça :D
-
cenazesini kaldıralım en kısa zamanda :D
-
benimkide aynı şekilde saçmaladı, bi çalışıp bi çalışmamayla beraber, rahmete kavuştu şuan.
-
mekanik saat ise sıcakta bekleyince saçmalaması fiziksel olarak normal.
ama soguyunca genelde calisir.. calismiyorsa da geçmiş olsun...
elektronik boost saati ise bir sorun olmaması lazım ama emin de degilim..
-
greddy ise sensörlü göstergedir muhtemelen sensör arızalanmıştır diye düşünüyorum
-
araç yazlıktan geldi ve 2 gündür istanbulda kapalı otoparkta ve boost saati 2 gündür sorunsuz çalışıyor bence sıcağın etkisi var gibi :D
-
artık miyadını doldurmuş demektir ;)