Sizcede çok ucuz değilmi ? Geçmişiyle ilgili bilgisi olan varmı acaba, çok iyi görünüyor.
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 93894270
Printable View
Sizcede çok ucuz değilmi ? Geçmişiyle ilgili bilgisi olan varmı acaba, çok iyi görünüyor.
Renault Clio 2.0 Sport 2000 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 93894270
Bi ara konusu geçmişti yanılmıyorsam.
araç arkdan kazalıdır arkadan kesilip 1.6 sport kıçı koyulmuşdur he bana sorarsanız sıkı pazarlıkla alınıp yürütülebilir.
14 e falan alınsa, satmadıktan sonra motor durumu iyise bencede sorun olmaz.
araç en son 10bin e veriliyodu.. bi dolu konusu olmuştu hatta büyük kazası yok v.s denilmişti.. konusu olması lazım. iyi araştırın.
çok değişik duruyor çok ellenmiş kanımca
aslında arac alınıp rollıg ve dragta kosturula bılır kıcı kırık sahınlere 12-13 mılyar ıstıyorlar :))
11bin tlye pazarlık yapmıştım.10buçuk gibi alıyodum..sene geçen sene..sonra o paraya rsmi olur dediler , beni vazgeçirdiler..
Zorunlu olmadıkça girilmez bence. Sırf o sol ön çamurluğun oturmamış olması bile 'kimbilir daha neler oturmamıştır' dedirtiyor insana.
Fiyatı uygun sıkı pazarlıkla alınır günlük binilmez ama biraz motorla uğraşıp drag rolling yapılır anca.